Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Συγκλονίζει η επιστολή της μητέρας του Νικόλα στην ΕΛ.ΑΣ.
Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Συγκλονίζει η επιστολή της μητέρας του Νικόλα στην ΕΛ.ΑΣ.

Οι γονείς του 25χρονου φοιτητή που δολοφονήθηκε από τους τρεις αλλοδαπούς στου Φιλοπάππου θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσουν τα στελέχη της Αστυνομίας και ονομαστικά τον προϊστάμενο του Ανθρωποκτονιών για τις προσπάθειές τους να διαλευκάνουν την υπόθεση

Με μια συγκινητική επιστολή με αποδέκτη τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ που κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στα μέλη της άγριας συμμορίας που ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου “πήραν” με τον πιο άγριο τρόπο τη ζωή του Νικόλα στου Φιλοπάππου, η οικογένεια Μουστάκα εκφράζει δημοσίως την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες της.

Οι γονείς του 25χρονου φοιτητή, θέλησαν με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσουν τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών που κατάφεραν μέσα σε μια εβδομάδα να ρίξουν φως σε μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο αναφερόμενοι μάλιστα ονομαστικά και στον προϊστάμενο του Ανθρωποκτονιών Κωνσταντίνο Χασιώτη και τα στελέχη της υπηρεσίας που δούλεψαν συστηματικά για αυτό το αποτέλεσμα. Όλη η επιστολή έχει ως εξής:

“Αθήνα, 31 Αυγούστου, 2018

Προς Την Ελληνική Αστυνομία

Συγκλονισμένοι από τον άδικο και τραγικό χαμό του γιού μας Νικόλα, θα θέλαμε δημοσίως να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες αλλά και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς όλα τα στελέχη της καθημαγμένης από τις πολιτικές των Μνημονίων Ελληνικής Αστυνομίας και πιο συγκεκριμένα προς τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής και κυρίως της Δ/νσης Ανθρωποκτονιών, τον Δ/ντή κ.Ντουίτση Φώτιο, τον Υποδ/ντή κ. Χασιώτη και όλους τους Υπαστυνόμουςκαθώς και το λοιπό προσωπικό.

Η ευγνωμοσύνη μας δεν αφορά μόνον τις συντονισμένες και καρποφόρες προσπάθειες που έλαβαν χώρα κάτω από αντίξοες συνθήκες για τον άμεσο εντοπισμό και σύλληψη των υπαιτίων της άγριας δολοφονίας του γιού μας, Νικόλα. Αφορά, κυρίως, τον τρόπο που από την πρώτη στιγμή μας προσέγγισαν, μας στήριξαν και με τις προσπάθειές τους μας δικαίωσαν.

Με τιμή

Η Οικογένεια του Νικόλα Μουστάκα”

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications