«Κόλαση πυρός» από τη Ρωσική και Συριακή αεροπορία – Ισοπεδώνουν τζιχαντιστές– Αντίστροφη μέτρηση για την χερσαία επίθεση
«Κόλαση πυρός» από τη Ρωσική και Συριακή αεροπορία – Ισοπεδώνουν τζιχαντιστές– Αντίστροφη μέτρηση για την χερσαία επίθεση

Η συριακή Πολεμική Αεροπορία (SyAAF) μαζί με την συνδρομή ρωσικών αεροσκαφών, ξεκίνησε πριν λίγο μαζική εναέρια επιδρομή πάνω από την πόλη προπύργιο των ανταρτών Ιντλίμπ.

Συριακά αεριωθούμενα πέταξαν από τις επαρχίες της Λαττάκεια και Χομς και ξεκίνησαν να ισοπεδώνουν θέσεις ισλαμιστών, βομβαρδίζοντας το δυτικό τμήμα της πόλης .

Σύμφωνα με το στρατιωτικό ανακοινωθέν, η Πολεμική Αεροπορία της Συρίας ξεκίνησε αρκετές αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή Jisr Al-Shughour (Ιντλίμπ, στοχεύοντας σε διάφορες πόλεις που ελέγχονταν από τους τζιχαντιστές του Hay’at Tahrir Al-Sham και του Ισλαμικού Κόμματος του Τουρκμενιστάν.

Η Συριακή Πολεμική Αεροπορία βομβάρδισε επίσης βαριά την πόλη Jadariya, στην οποία πιστεύεται ότι υπάρχει μεγάλη παρουσία της οργάνωσης Hay’at Tahrir Al-Sham.

Αυτός ο νέος αεροπορικός βομβαρδισμός της Ιντλίμπ σηματοδοτεί την αποφασιστικότητα Άσαντ –Πούτιν να εξαφανίσουν από το συριακό έδαφος τους τελευταίους μισθοφόρους δολοφόνους Τζιχαντιστές.

Με αυτό το νέο αεροπορικό βομβαρδισμό, φαίνεται ότι η χερσαία επίθεση του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) θα ξεκινήσει είτε αύριο, είτε τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε χθες τον Άσαντ και τους συμμάχους του, τη Ρωσία και το Ιράν, να μην εξαπολύσουν «ριψοκίνδυνα» μια «επίθεση» στην επαρχία Ιντλίμπ, που ελέγχουν τζιχαντιστές και αντάρτες, τονίζοντας πως «εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι» διατρέχουν κίνδυνο «να σκοτωθούν».

«Ο πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ της Συρίας δεν πρέπει (ενεργώντας) ριψοκίνδυνα να επιτεθεί στην Επαρχία Ιντλίμπ.

Οι Ρώσοι και οι Ιρανοί θα έκαναν ένα σοβαρό λάθος από ανθρωπιστική άποψη αν έπαιρναν μέρος σε αυτή τη δυνητική ανθρώπινη τραγωδία. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα μπορούσαν να σκοτωθούν. Μην επιτρέψετε να γίνει αυτό!», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications