Οι Αποκαλύψεις του Q-Anon για τα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. O «Q» ή «Q-Anon» είναι ένας ανώνυμος χρήστης του Διαδικτύου που διαδίδει θεωρίες συνωμοσίας. Η ιστορία του ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017, όταν έκανε μια δημοσίευση σε ένα κανάλι στην ιστοσελίδα του 4chan, ένας από τους πολλούς ιστότοπους όπου οι άνθρωποι μοιράζονται σχόλια χωρίς να αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους.

«Q» ισχυρίζεται ότι έχει πιστοποιητικό ασφαλείας από το ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης (γνωστό ως πιστοποιητικό Q) και ισχυρίζεται ότι γνωρίζει κυβερνητικά μυστικά σχετικά με εθνικές και διεθνείς συνωμοσίες κατά του Trump, τα οποία μοιράζεται στα κανάλια 4chan και 8chan.

Χρησιμοποιεί πολλές φορές στρατιωτική ορολογία και συχνά αφήνει κρυφά μηνύματα και ενδείξεις στους οπαδούς του, έτσι ώστε οι ίδιοι να ανακαλύψουν μια υποτιθέμενη πληροφορία. Στις 19 Σεπτεμβρίου 2018, ο «Q» έβγαλε δύο «εκρηκτικές» δημοσιεύσεις που φαίνεται να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη αρκετών μυστικών διαστημικών προγραμμάτων αλλά και εξωγήινης ζωής.

Κάπως έτσι, ανοίγεται μία μια μεγάλη «πόρτα» προς τα εκατομμύρια των ανθρώπων που παρακολουθούν τις πληροφορίες του οι οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, υποτίθεται ότι ξεσκεπάζουν όσα έχουν κρυφτεί από το ευρύ κοινό ως τώρα

Στην πρώτη δημοσίευση, απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με το αν υπάρχει εξωγήινη ζωή και εάν το ατύχημα του UFO στο Roswell συνέβη πραγματικά και απαντά ως εξής:

Η απάντηση του «Q» καθιστά σαφές ότι δεν είμαστε μόνοι και ότι η αλήθεια σχετικά με το ατύχημα με τον ιπτάμενο δίσκο του Roswell είναι ότι έχει την «υψηλότερη διαβάθμιση απορρήτου».

Η απάντηση είναι σημαντική δεδομένου ότι δείχνει να επιβεβαιώνει αυτό που ένας ανώτερος υπάλληλος στο Τμήμα Επικοινωνιών της καναδικής κυβέρνησης ανέφερε το 1950 όταν ρωτήθηκε για την πτώση στο Roswell μεταξύ Αμερικανών κυβερνητικών επιστημόνων.

Η επίσημη αναφορά του Wilbert Smith δημοσιεύθηκε, τελικά, μέσω του νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης: «Το ζήτημα είναι το πιο διαβαθμισμένο ζήτημα στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, με μια ακόμα υψηλότερη βαθμολογία από την βόμβα του Η».

Στη δεύτερη «εκρηκτική» δημοσίευση απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τα μυστικά διαστημικά προγράμματα:

Υποστήριξε ότι οι «προσγειώσεις στη Σελήνη είναι πραγματικές» και αντικρούει τις θεωρίες συνωμοσίας ότι οι προσεληνώσεις είναι μία απάτη.

Στην ακόλουθη δήλωση, ο «Q» επιβεβαιώνει την ύπαρξη διαστημικών προγραμμάτων που «είναι εκτός του δημόσιου τομέα». Αυτό σημαίνει ότι, εμμέσως πλην σαφώς, ο «Q» απαιτεί από τους αναγνώστες του να κατανοήσουν ότι οι πληροφορίες σε αυτά τα διαστημικά προγράμματα μη δημόσιου τομέα είναι ιδιαίτερα διαβαθμισμένες και περιορίζονται μόνο σε εκείνους που έχουν πρόσβαση.

Επιπλέον, προειδοποιεί για το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτά τα μυστικά διαστημικά προγράμματα για τον ιδιωτικό εταιρικό τομέα και ότι αυτά δεν βρίσκονται απαραίτητα στα χέρια της αμερικανικής κυβέρνησης και τις στρατιωτικές υπηρεσίες.

Αν και δεν αναφέρθηκε ρητά στην πρωτοβουλία της Διαστημικής Δύναμης του Προέδρου Donald Trump, από την απάντησή του προκύπτει ότι είναι γεγονός η ύπαρξη μυστικών διαστημικών προγραμμάτων. Αυτή, είναι η πρώτη φορά που ο «Q» τα αναγνωρίζει αυτά ως αληθινά.

Επίσης, πολλοί από όσους τον παρακολουθούν, ανέφεραν την έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Robert Mueller για την πιθανή συμπαιγνία μεταξύ Trump και Πούτιν, αλλά ο «Q» φαίνεται να υποστηρίζει πως πίσω κρύβεται στην πραγματικότητα η Χίλαρι Κλίντον και ο Μπάρακ Ομπάμα οι οποίοι σύντομα θα είναι στη φυλακή.

Άραγε, μπορεί να ισχύουν όλα αυτά ή κάποια από τα παραπάνω; Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με αυτό το ανώνυμο πληροφοριοδότη γνωστό ως «Q»; Μπορούμε να τον εμπιστευτούμε ή καλύτερα να κρατάμε μία επιφύλαξη;

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications