Ανεπιθύμητος κάποιος  Τσίπρας που εμφανίζεται ως πρωθυπουργός χωράς  - Ομογενείς γέμισαν τη Νέα Υόρκη με αφίσες
Ανεπιθύμητος κάποιος Τσίπρας που εμφανίζεται ως πρωθυπουργός χωράς - Ομογενείς γέμισαν τη Νέα Υόρκη με αφίσες

Η παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη με αφορμή τις εργασίες της 73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στους κύκλους της ομογένειας λόγω της «Συμφωνίας των Πρεσπών»

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ευπρόσδεκτος στη Νεα Υόρκη είναι η φράση που αναγράφεται σε εκατοντάδες αφίσες και φειγ βολάν που μοίρασαν μέλη της ομογένειας σε περιοχές του Κουήνς στη Νέα Υόρκη, στην καρδιά του Ελληνισμού.

Αφίσες τοιχοκολλήθηκαν και στην Αστόρια αλλά και στο Λονγκ Άιλαντ Σίτυ, σε πολυσύχναστους σταθμούς του μετρό, στην Πλατεία των Αθηνών, σε Εκκλησίες, έξω από συλλόγους αλλά και σε πάρκα της περιοχής.

Η παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη με αφορμή τις εργασίες της 73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στους κύκλους της ομογένειας λόγω της «Συμφωνίας των Πρεσπών».

Η δυσαρέσκεια έχει ήδη εκδηλωθεί με το ψήφισμα της Παμμακεδονικής Ενωσης ΗΠΑ το οποίο χαρακτηρίζει ανεπιθύμητους τους κ.κ. Τσίπρα και Κοτζιά αλλά και με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο Γενικό Προξενειο της Ελλαδος.

Μάλιστα νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι το ελληνικό Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης επέλεξε την αίθουσα “Diplomat Ballroom” του ξενοδοχείου Hilton, προκειμένου να δεξιωθεί τον Έλληνα πρωθυπουργό σήμερα το βράδυ -ώρα Ελλάδας- προκειμένου ν' αποφύγει την προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας ομογενών, για το θέμα των Σκοπίων.

Η πολυτελής σάλα του ξενοδοχείου “Hilton” βρίσκεται μέσα στο “δακτύλιο προστασίας“ της αμερικανικής αστυνομίας γύρω από το κεντρικό κτίριο του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του στην wikipedia τους:Από μικρή ηλικία εντάχθηκε στο χώρο της Αριστεράς, καθώς οργανώθηκε στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας (ΚΝΕ) το 1988. Ως εκ τούτου πρόκειται για κομμουνιστή εκ γενετής,πέρα που δεν εχει δουλέψει ούτε μια μέρα, για εμάς όλοι οι κομμουνιστές και ειδικά αυτοί που ειναι εκ γενετής θεωρούνται ελληνόφωνοι μη ευρωπαϊκής φυλής οχι άπλα μη Ελληνικής...

Δεν βρίσκω τον λόγο να θεωρώ κάποιον τέτοιο τύπο ως πρωθυπουργό επειδή τον ψηφίσαν άλλοι κατώτεροι μου! και αυτό γιατί δεν ερεύνησαν πρώτα και ψηφίζουν βάση των δογματικών τους ηλιθιοτήτων και το προσωπικό όφελος(δείγμα βάρβαρων ), και άλλοι από ηλιθιότητα ,γιαυτό το λόγο ειναι κατώτεροι αφού από το 2014 με μια μικρη ερευνά μπορούσε να δει ο καθένας που έχει στοιχειώδες νοημοσύνη, ότι ειναι συμμορίτης ο φερόμενος πρωθυπουργό σας πια (το ίντερνετ το έχουν για να διαβάζουν σελίδες του συστήματος πολλοι όπως βλέπουμε στο alexa )...Και οποιος γνωριζει αληθινή ιστορία (1 στους 100) και οχι την δικιά τους ξέρει πολύ καλά τι εστί συμμορίτες...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications