38χρονη Γαλλίδα παντρεύτηκε τον εαυτό της στη Σαντορίνη -Την παράτησε ο γαμπρός
38χρονη Γαλλίδα παντρεύτηκε τον εαυτό της στη Σαντορίνη -Την παράτησε ο γαμπρός [εικόνες]

Είχε ένα σκοπό στη ζωή της: Να παντρευτεί στη Σαντορίνη. Και το έκανε, έστω και αν ο γαμπρός την παράτησε. Η 38χρονη Γαλλίδα Laëtitia Nguyen ονειρευόταν από παιδί ένα γάμο με φόντο το ηλιοβασίλεμα στο ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Και ενώ το σχέδιό της έμοιαζε να βαίνει καλώς, ξαφνικά, λίγο πριν πραγματοποιηθεί, διαλύθηκε. Ο αρραβωνιαστικός της τον περασμένο Φεβρουάριο αποφάσισε να χωρίσουν και να ακυρώσει το γάμο τους που είχαν πραγματοποιήσει για το Μάιο, στη Σαντορίνη.

Ωστόσο, τίποτα δεν πτόησε την 38χρονη. Εφόσον οι ετοιμασίες ήταν σε εξέλιξη, δεν σταμάτησε καμιά. Συνέχισε κανονικά να προετοιμάζει το γάμο της στο ελληνικό νησί.

Και όχι, δεν έψαξε να βρει νέο γαμπρό. Απλά αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της.

«Ακόμα είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ» δηλώνει η Λετίσια, οικονομική διευθύντρια στο επάγγελμα, προσθέτοντας:

«Δεν μπορείς να σβήσεις μια μερα, για αυτό χρειαζόμουν να την μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας ‘κανονικός γάμος, απλά χωρίς γαμπρό».

«Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου.

Αυτή η τελετή μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξανaβρήκα τον ευτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα», συμπληρώνει.

Μετά το γάμο η Λετίσια, παρέμεινε για δύο βδομάδες στη Σαντορίνη για το... ταξίδι του μέλιτος και πέρασε όμορφα έστω και χωρίς σύντροφό: «Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με ‘παντρευτω΄ εγώ γιατί είμαι καταπληκτική και το ξέρω, δεν ντρέπομαι».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications