Χρωστάμε τίποτε στο «φασίστα» Τραμπ;
Χρωστάμε τίποτε στο «φασίστα» Τραμπ;

Eνα ενδιαφέρον άρθρο από freepen.gr, αν κάντε μια αναζήτηση nazi trump θα σας βγάλει ένα σορό φώτο που έχουν φτιάξει οι αριστεροί στην Αμερικάνη ίδιοι με αυτούς εδώ στην Ελλάδα, με την σβάστικα η να χαιρετάει δωρικά (ναζιστικός χαιρετισμός δεν υπάρχει ούτε καν η λέξη ναζι δεν υπήρχε τότε στην Γερμανία οι κομμουνιστές τους έλεγαν έτσι) ο πόλεμος λάσπης που του έκαναν είχε φτάσει και στην Ελλάδα μέχρι και π@ρνες επιστράτευσαν, τελικά στην Αμερική δεν έπιασαν αυτά περί "ναζι" άσε που εκαναν στροφή σε καθεστωτικούς σελίδες οι οποίες όλες ανήκουν στον "εκλεκτό λαό του Γιαχβέ",και από τότε άρχισαν τα παραμυθία για τα δήθεν fake news από ανεξάρτητες πήγες οι κήρυκές τους ψεύδους μιλάνε για fake news!

Στην Ελλάδα οι μαμούχαλοι αμόρφωτοι (με πτυχία) όσο διαβάζουν δίκες τους σελίδες γεμάτες ψέμματα και ιστορικά ψευδή που μάλιστα έχουν γίνει και "δεδομένα" από πολλούς δεν φαίνεται φως στο ορίζοντα, μονο που τους βλέπεις μαζεμένους σε καθεστωτικές σελίδες να πατάνε like σε αδίσταχτους αριστερούς που παριστάνουν τους δήθεν ανεξάρτητους δημοσιογράφους αρκεί, ακόμα και ο τελευταίος εξυπνάκιας τους δουλεύει μεσώ ίντερνετ με το να παριστάνει τον "πατριώτη" αλλα τον ενδιαφέρει να μαζέψει κόσμο και μονο, χωρίς καν ούτε ένα δικό τους άρθρο χωρίς να προσφέρουν τίποτα, ανεξήγητο φαινόμενο να υποστηρίζουν όλους τους αδίσταχτους σε αυτη την χώρα παντού και σε όλους τους τομείς, και περιμένουν σωτηρία μετά, αυτή ειναι η πλειοψηφία στο Ελλαδιστάν:

-----------

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, η ασφυκτική πίεση του Τραμπ στην Άγκυρα μεταφράστηκε σε πολλαπλάσια πίεση των Γερμανο-Γαλλο-Ιταλών τραπεζιτών στον Ερντογάν, για να κάνει πίσω προτού η Ευρώπη πνιγεί σε νέα ύφεση διατραπεζικού χρέους.

Η απάντηση με το πρώτο δείγμα καλής θέλησης του Σουλτάνου δεν άργησε να έρθει από ελληνική ...σπόντα.

Απελευθερώνοντας πρώτα τους — ξεχασμένους από τον Κοτζιά και τον Τσίπρα —αιχμαλώτους Έλληνες αξιωματικούς, 167 μέρες μετά την απαγωγή τους στην αφύλακτη ελληνοτουρκική μεθόριο, ο Ερντογάν σώζει κάποια προσχήματα «μεγαθυμίας» στην άτακτη αναδίπλωσή του από την «ανεξαρτησία» της Τουρκικής Δικαιοσύνης.

Άλλος ένας αδίστακτος μεγαλομανής δικτατορίσκος, μετά τον Κιμ Γιόνγκ Ούν, υποχωρεί στην αποφασιστικότητα του φασίστα, μισογύνη κλπ ...πράκτορα των Ρώσων κλπ ...απρόβλεπτου, άξεστου κλπ Προέδρου των ΗΠΑ.

Όλοι έχουν καταλάβει πια, πως ο κρατούμενος σε κατ’ Οίκον περιορισμό από το Βαθύ Κράτος, Ντόναλντ Τραμπ, χειρίζεται με μαεστρία «εγγαστρίμυθου» το Κεφάλι της Μέδουσας που του έχουνε φορέσει.

Ο μόνος που δεν κατάλαβε τίποτα, είναι ο Υπουργός Εξωτερικών της Πρέσπας, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος εξάντλησε όλο το διπλωματικό του οίστρο κυνηγώντας επί ένα μήνα ανεμόμυλους στη Μόσχα!

Δηλαδή κανείς στην Αθήνα δεν δικαιούται να θεωρήσει «επιτυχία» του την ...απρόσμενη απελευθέρωση των Ελλήνων ομήρων του Ερντογάν.

Γι αυτό αύριο, οι ευχαριστήριες Δεήσεις προς την Μεγαλόχαρη δεν πρέπει να παραλείψουν και το όνομα του ...πάστορα Μπράνσον.

Δημήτρης Γιαννόπουλος (freepen.gr)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications