Ξεπέρασαν τις 4.000 οι αιτήσεις πυρόπληκτων για το επίδομα - άφαντα τα 40 εκατ. € που μαζεύτηκαν από δωρεές!!!
Ξεπέρασαν τις 4.000 οι αιτήσεις πυρόπληκτων για το επίδομα - άφαντα τα 40 εκατ. € που μαζεύτηκαν από δωρεές!!!

Πολλά από τα 40 εκατ. θα πάνε σε συμμορίτες. Γιαυτό δεν έδωσα ούτε ένα ευρώ σε αυτούς τους αδιάστατους που προκάλεσαν την φωτιά και λένε για θεωρίες συνωμοσίας μετά, μάλλον δεν περίμεναν τόσους νεκρούς, τι πιο εύκολο να βάλεις φωτιά γνωρίζοντας τι άνεμοι θα επικρατούν σε μια περιοχή, προτίμησα να βοηθήσω γνωστό άτομο που η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα !(μαντέψτε σε ποιους ανήκει η ΔΕΗ από τότε που έγινε ιδιωτική) αν δεν δημοσιεύσουν λίστα που πήγε και το τελευταίο ευρώ από τα 40 εκατ. τότε στην υγειά τον κορόιδων

Το οτι η φωτιά στο Μάτι ηταν δάκτυλος πρακτόρων το δείχνουν πολλά στοιχειά ,και οι σπασμωδικές κινήσεις τους να καλύψουν την θηριωδία τους,κάτι που οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν,όπως και έβαλαν τις καθεστωτικές σελίδες να λένε ότι τελικά ανύπαρκτος ιδιώτης έβαλε την φωτιά, τα αλλα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας"!... Τώρα θα τους δώσουν επιδόματα και θα καρπωθούν και τα 40 εκατ. δεν τους ξέρετε καλά τους συμμορίτες:

Κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα, συνεχίστηκε και χθες η διαδικασία αιτήσεων, για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος, σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου στην Περιφέρεια Αττικής.

Συνολικά έχουν κατατεθεί 4.034 αιτήσεις. Από αυτές οι 1.384 κατατέθηκαν στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, οι 1.609 στον Δήμο Μαραθώνα, οι 604 στον Δήμο Μεγαρέων και οι υπόλοιπες 435 στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι διαδικασίες ελέγχου των αιτήσεων, με αποτέλεσμα χθες να έχουν ήδη καταβληθεί σε 1.377 νοικοκυριά και 43 επιχειρήσεις τα επιδόματα των 6.200 ευρώ και 9.200 ευρώ, καθώς πραγματοποιείται ταυτόχρονη καταβολή στους δικαιούχους και του τηλεπικοινωνιακού επιδόματος των 1.200 ευρώ, μαζί με τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης των 5.000 ευρώ και 8.000 ευρώ που χορηγείται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications