Χειροπέδες στον θείο του μωρού που κατανάλωσε ουσίες
Χειροπέδες στον θείο του μωρού που κατανάλωσε ουσίες

Χειροπέδες φόρεσε η Αστυνομία στον 40χρονο αδελφό της μητέρας του 17μηνου παιδιού, το οποίο μεταφέρθηκε από την ίδια στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, στις 14 Αυγούστου, σε κωματώδη κατάσταση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στο 24News, ο συλληφθείς, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών, διέμεινε για δύο μέρες στο σπίτι της αδελφής του.

Εναντίον του, είπε ο κ. Ιωάννου, διερευνώνται αδικήματα που αφορούν σε αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις, καθώς από αμέλεια δική του το παιδάκι κατανάλωσε ναρκωτικές ουσίες. Την ίδια στιγμή, η ΥΚΑΝ Πάφου διερευνά αδικήματα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Ιωάννου, πρόκειται για τις ουσίες κάνναβη και φαιντανύλη, η οποία είναι υποκατάστατο ναρκωτικών.

Τα συμπτώματα του παιδιού

Με υψηλούς πυρετούς, που δεν υποχωρούσαν, μεταφέρθηκε το 17μηνο παιδάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, την Τρίτη.

Επίσης, ένιωθε έντονη υπνηλία και δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την χορήγηση αντιπυρετικών, η μείωση της θερμοκρασίας του σώματός του δεν επήλθε γι' αυτό αποφάσισαν όπως προβούν σε αναλύσεις.

Αρχικά, η μητέρα είχε αναφέρει ένα περιστατικό πτώσης του παιδιού, το οποίο συνέβη την Δευτέρα 13 Αυγούστου, στο σπίτι τους. Η μητέρα του παιδιού, πίστευε ότι είχε υποστεί κάποιον τραυματισμό στο κεφάλι από την πτώση.

Ωστόσο, λόγω της φύσης των συμπτωμάτων, οι γιατροί προέβησαν και σε πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, που φανέρωσαν την ύπαρξη παράνομων ουσιών στον οργανισμό του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications