Βρήκαν κρυμμένα περίστροφο και εκρηκτικά στο στρατόπεδο Σταυροβουνίου. Χειροπέδες σε Μόνιμο Αξιωματικό.
Βρήκαν κρυμμένα περίστροφο και εκρηκτικά στο στρατόπεδο Σταυροβουνίου. Χειροπέδες σε Μόνιμο Αξιωματικό.

Η επιδιόρθωση ταβανιού στο στρατόπεδο στο Σταυροβούνι έφερε αποκαλύψεις – Βρέθηκαν περίστροφο, ποσότητα εκρηκτικής ύλης, χειροβομβίδα και όχι μόνο – Το DNA έμπλεξε 47χρονο μόνιμο υπαξιωματικό της Εθνικής Φρουράς – Χειροπέδες στον 47χρονο – Εμπλέκεται σε εγκληματικές ενέργειες;

Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε 47χρονος μόνιμος υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς μετά από εντοπισμό περιστρόφου, εκρηκτικών υλών και αντικειμένων που χρησιμοποιούνται συνήθως σε εγκληματικές ενέργειες.

Κατά τη διάρκεια επιδιόρθωσης ταβανιού σε λουτρό που βρίσκεται εντός στρατοπέδου στο Σταυροβούνι, εντοπίστηκαν στρατιωτικό αδιάβροχο, εντός του οποίου υπήρχε περίστροφο, ποσότητα εκρηκτικής ύλης, βραδύκαυστο σχοινί, κουκούλα, καπνογόνα και χειροβομβίδα.

Το ΓΕΕΦ προχώρησε την 1η Αυγούστου σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία, μέλη της οποίας παρέλαβαν τα ανευρεθέντα τα οποία και στάλθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. Στα τεκμήρια απομονώθηκε DNA το οποίο ταυτίζεται με 47χρονο από τη Λεμεσό, ο οποίος είναι μόνιμος υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ενώ διενήργησε έρευνες στους χώρους που χρησιμοποιούσε ο ύποπτος εντός του στρατοπέδου, στο σπίτι και στα υποστατικά του.

Ανακρινόμενος ο 47χρονος αρνείται κάθε ανάμειξη. Το πρωί ο ύποπτος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications