Πάλι με κόκκινο πήγαν να περάσουν οι αστυνομικοί? τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Περιπολικό συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο
Πάλι με κόκκινο πήγαν να περάσουν οι αστυνομικοί? τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Περιπολικό συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο

Η είδηση εχει ως εξής:

Ένα τροχαίο που δε θα περιμέναμε σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη συμβολή των οδών Μακεδονίας και Δημητρίου Μητροπούλου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Κατά την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά νεαρή κοπέλα, που επέβαινε στο περιπολικό, καθώς και το πλήρωμα του περιπολικού (οδηγός και συνοδηγός).

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο μετέβησαν και οι δύο επιβαίνοντες του έτερου οχήματος.

Ένα τροχαίο που δε θα περιμέναμε! σοβαρά? πόσες φόρες οι "μάγκες" αστυνομικοί παίρνουν με κόκκινο και οποίον πάρει ο χάρος? δεν αναφέρουν καν ποιος φταίει αλλα υποψιαζόμαστε αν έφταιγε το ΙΧ θα το έλεγαν άλλα τώρα κάνουν την πάπια: αυτοί που την έχουν δει εξουσία περνούν με κόκκινο χωρίς να ειναι σε καταδίωξη, ανάβοντας τους "φάρους" δήθεν ότι βιάζονται να πάμε σε περιστατικό, στον ΚΟΚ δεν αναφέρεται καμία απολύτως εξαίρεση. Πιθανόν να υπάρχει κάποια ειδική διάταξη για περιπολικά ή ασθενοφόρα και το εκμεταλλεύονται .. (φώτο αρχείου)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications