Eγκάθετος ΣΥΡΙΖαίος:Γείτονες κάηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους, έξω από το σπίτι μου. Δεν υπήρξε ολιγωρία, δεν πρόλαβαν να τους σώσουν!
Eγκάθετος ΣΥΡΙΖαίος:Γείτονες κάηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους, έξω από το σπίτι μου. Δεν υπήρξε ολιγωρία, δεν πρόλαβαν να τους σώσουν!

Ένας υποτιθέμενος κάτοικος του Νέου Βουτζά αφηγείται όσα έγιναν στην φωτιά, προσπαθώντας να ξεδιαλύνει ορισμένα πράγματα τώρα που έχει αρχίσει το συλλήβδην κυνήγι των ευθυνών. Δηλαδή να υποστηρίξει τους ομοϊδεάτες του στο popaganda.gr , υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο: ποιος θα επικοινώνησε στο popaganda.gr και θα έγραφε ολόκληρο άρθρο να υποστηρίξει τους αριστερούς?

O A.T. (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή της Popaganda, ο ίδιος ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του) είναι κάτοικος Νέου Βουτζά. Από αυτούς που τη γλίτωσαν πολύ φθηνά από την τραγωδία, τόσο ο ίδιος, οι οικείοι και το σπίτι του σώθηκαν. Με την εμπειρία του λόκαλ και τη γνώση των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, επικοινώνησε μαζί μου θέλοντας να διηγηθεί όσα έζησε την εφιαλτική περασμένη Δευτέρα. Αλλά και να ξεδιαλύνει -με βάση τη δική του εμπειρία- ορισμένα πράγματα που ακούγονται σχετικά με όσους έσπευσαν να συνδράμουν τους κατοίκους τώρα που έχει ξεκινήσει το συλλήβδην blame game.

Μπλα μπλα μπλα.... Και τελειώνει :

Δεν βλέπουμε πολύ τηλεόραση αυτές τις μέρες, αλλά το βράδυ που τρώμε την ανοίγουμε λίγο ή ακούμε λίγο ραδιόφωνο. Είναι απίστευτα αυτά που ακούμε σχετικά με το κυνήγι των ευθυνών. Δεν είμαι με κανέναν πολιτικά, τους έχω όλους γραμμένους. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια, όλοι κινητοποιήθηκαν. Και πεθάναν 100. Και στο τέλος θα είναι 200 οι νεκροί».

Ο πιο εύκολος τρόπος να δεις τι ράτσας άτομα ειναι πίσω απο ιστοσελίδες, αναζήτηση την λέξη "ναζι" και όποτε θα σας βγάλει ποστ κατά της Χ.Α δείγμα οτι από πίσω ειναι αριστεροί κομμουνιστές:

Εκτός ότι έχουν τρελή προώθηση, εκτός οτι βάζουν συγκεκριμένου είδους post, (τα αλλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας και fake news, όπως ηταν οι εφευρέσεις του tesla πχ!αυτό γίνεται γιατί οι γνήσιοι κομμουνιστες ειναι σημιτική φυλή ανεξάρτητου χωράς που γεννήθηκαν αυτό ειναι το πρόβλημα,και δεν λενε τίποτα άλλο εκτός απο αυτο που τους λέει το σύστημα, για τον ίδιο λόγο δεν υπάρχει εφευρέτης κομμουνιστής πουθενά στην ιστορία, το παίζουν και πανέξυπνοι μεταξύ άλλων ).

Έχετε ιδέα από αριστεριστές σημιτικής ράτσας?, γράφουν και επιδοτούμενα βιβλία διαστρέβλωσης της αρχαιολογίας -ιστορίας, το τι δούλεμα τρώει η μάζα από αριστερές σελίδες δεν λέγεται κατα τα αλλα οι κήρυκες της υποκρισίας και τους ψεύδους μιλάνε για fake news όταν τα fake news τα έχει ως χόμπι η ράτσα τους,οι προχθεσινοί κομμουνιστές χθεσινοί πασοκοι και σημερινοί αριστεροί, αλλάζουν κόμματα άλλα την αδίσταχτη φυλή τους δεν μπορούν να την αλλάξουν,και πάντα θα υποστηρίζουν ιουδαϊκά κόμματα τύπου KKE και τα παρακλάδια του αφού ιδιοι ειναι σημιτική φυλή, και κρύβουν την αδίσταχτη φυλή τους πίσω απο την δήθεν ιδεολογία του κομμουνισμού.

Δεν σας έμαθαν στα σχολεια ότι μια ράτσα θα μεινει ίδια ράτσα ανεξαρτήτου χωράς που θα γεννηθεί? φυσικά και όχι αφού οι ιδιοι οι Σημίτες γράφουν τα βιβλία που σας διδάσκουν .

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications