Σπίρτζης: «Είπαμε πολλές φορές συγγνώμη. Τι άλλο θέλετε;»
Σπίρτζης: «Είπαμε πολλές φορές συγγνώμη. Τι άλλο θέλετε;»

Ο πρωθυπουργός ανέλαβε την πολιτική ευθύνη γιατί έτυχε να είναι τώρα κυβέρνηση».

Αυτό δήλωσε σήμερα, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση κατά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Νιώθουμε βαρύ το φορτίο, και δεν επιτρέπουμε ειδικά στη ΝΔ που έχει ευθύνη και γι΄ αυτή την τραγωδία να μιλάει», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο υπουργός είπε ότι η κυβέρνηση εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο, ενώ συμπλήρωσε: «και έχουμε τον κ. Μητσοτάκη με άθλια στάση και συγκεκριμένα κανάλια και διαύλους που επιχειρεί να χρεώσει στην κυβέρνηση όλη την τραγωδία».

«Να μη μας προκαλεί η ΝΔ γιατί θα ανοίξουμε το στόμα μας και θα πούμε τί έκαναν τα στελέχη της και πότε έκανε πολιτική με τη γη», τόνισε.

Στην παρατήρηση ότι δεν ακούστηκε καμία συγγνώμη, ο κ. Σπίρτζης απάντησε: «Όταν ο πρωθυπουργός λέει ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, τί άλλο θέλετε; Η συγγνώμη ακούστηκε πολλές φορές», ενώ πρόσθεσε ότι η ανοχή της κυβέρνησης στην επικοινωνιακή αθλιότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έχει γραμμή».

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν γκρεμίστηκαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τα αυθαίρετα για τα οποία υπάρχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, ο υπουργός έριξε ξανά την ευθύνη στις προηγούμενες κυβερνήσεις, αφού οι αποφάσεις, όπως είπε, έχουν τελεσιδικήσει εδώ και μια δεκαετία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications