Δεν πιστεύετε ότι ο άνθρωπος μπορεί να προκαλέσει σεισμούς; Δείτε στοιχεία πριν από 60 χρόνια!
Δεν πιστεύετε ότι ο άνθρωπος μπορεί να προκαλέσει σεισμούς; Δείτε στοιχεία πριν από 60 χρόνια!

Εχουμε στοιχεία που το αποδεικνύουν και είναι ηλικίας 60 ετών. Αυτό το βίντεο προέρχεται από το Cannikin, το οποίο ήταν μια δοκιμή για την κεφαλή των 5 μεγατόνων που θα χρησιμοποιηθεί στο σύστημα πυραύλων Spartan.

Οι ερευνητές φοβούνται ότι μια τέτοια μεγάλη συσκευή θα πυροδοτηθεί υπόγεια, οπότε η δοκιμή έγινε στη μέση του πουθενά, στη χερσόνησο Amchitka, στην Αλάσκα. Η επίδραση στο έδαφος ήταν απαραίτητη και προβλεπόταν να δούμε το παλμικό αποτέλεσμα.

Οι σεισμικές εγγραφές της δοκιμής κατέγραψαν ένα σεισμό με μέγεθος 6,8 στην κλίμακα Ρίχτερ,σαν άμεσο αποτέλεσμα της έκρηξης. Πάνω από 1.000 μετασεισμοί από κραδασμούς με μεγέθη μεγαλύτερα από 4.0 στην κλίμακα Ρίχτερ καταγράφηκαν εντός των πρώτων 30 ημερών μετά την έκρηξη.

Η ενέργεια που παράγεται από την έκρηξη ανέβασε την επιφάνεια του νησιού ακριβώς πάνω από τη συσκευή , 25 πόδια.Μεγάλα τμήματα της ακτογραμμής κατέρρευσαν στη θάλασσα σε μια έκταση δύο μιλίων.

Η τοποθεσία Cannikin ήταν μόνιμα ανυψωμένη 5 πόδια. Η έκρηξη προκάλεσε έναν κρατήρα με καθίζηση πάνω από ένα μίλι πλάτος και 60 πόδια βάθος, που γεμίζει με νερό και έγινε η μεγαλύτερη λίμνη στο νησί,η Rockfalls.

Σχεδόν τριακόσια αποθανόντα ψαροκόκκινα ψάρια βρέθηκαν υπεράκτια.Οι πάπιες Harlequin βρέθηκαν με τις πλάτες τους σπασμένες. Συνεπώς, εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν σεισμοί από άνθρωπο;

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications