Πατέρας σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και τα δύο μικρά κοριτσάκια του
Πατέρας σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και τα δύο μικρά κοριτσάκια του

Κατά τη σύλληψή του λέγεται ότι ομολόγησε το έγκλημα

Κινηματογραφικό θρίλερ θυμίζει η υπόθεση της εξαφάνισης μίας μητέρας και των δύο μικρών κοριτσιών της, καθώς η αστυνομία του Κολοράντο πιστεύει ότι τα πτώματα που βρήκε ανήκουν σε αυτούς, ενώ ο πατέρας της οικογένειας κατηγορείται για τη δολοφονία τους.

Ο Κρις Γουότς συνελήφθη την Τετάρτη με την κατηγορία της δολοφονίας της εγκύου συζύγου του, Σάναν και των δύο μικρών κοριτσιών τους, Σελέστε 3 και Μπέλα 4 ετών, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί από τη Δευτέρα, σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Φρέντερικ. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε κοντά στο χώρο εργασίας του 33χρονου συζύγου της.

Κατά τη σύλληψή του λέγεται ότι ομολόγησε το έγκλημα και φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου βρίσκονταν τα πτώματα.

Όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι, το ένα πτώμα που εντοπίστηκε πιστεύεται ότι ανήκει στη Σάναν Γουότς. Πραγματογνώμονες του Γραφείου Ερευνών του Κολοράντο και του Αστυνομικού Τμήματος του Φρέντερικ εντόπισαν άλλα δύο πτώματα την Πέμπτη σε κοντινή απόσταση με το πτώμα που οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τη Σάναν.

Οι Αρχές έχουν ισχυρές ενδείξεις ότι πρόκειται για τα άψυχα σώματα της Σελέστε και της Μπέλα.
Ο 33χρονος πατέρας Κρις Γουότς κρατείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την εργχόμενη Τρίτη. Ο ίδιος είχε μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης, όταν χάθηκε η οικογένειά του.

Εισαγγελείς τόνισαν ότι τα θύματα σκοτώθηκαν στο σπίτι τους.
«Θέλω να ξέρω γιατί. Η αγαπημένη μου οικογένεια, η μοναδική μου αδελφή και οι δύο αξιολάτρευτες ανηψιές μου και το αγέννητο αγοράκι της ο Νίκο. Να τον πάρει ο διάολος (σσ. τον Κρις)», έγραψε στο Facebook, ο αδελφός της Σάναν, Frankie Rzucek, told ABC News.

Φίλοι της οικογένειας , που βρίσκονταν στο πλευρό του Γουότς, έπειτα από την εξαφάνιση των τριών, σοκαρίστηκαν, όταν έμαθαν για τη σύλληψή του.

Εκείνος είχε πει στους δημοσιογράφους, ότι η 34χρονη σύζυγός του εξαφανίστηκε, αφήνοντας στο σπίτι το πορτοφόλι και τα κλειδιά της. «Όταν γύρισα σπίτι, δεν υπήρχε κανείς. Εξαφανισμένοι όλοι», είχε αναφέρει την Τρίτη, στο KMGH-TV. «Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου... Τα χαμόγελά τους έδιναν φως στη ζωή μου», είχε προσθέσει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications