Ιδού η «Αποθέωση» Τσίπρα στην Ιθάκη: Το στημένο σώου με τους 50 μεταφερόμενους κλακαδόρους
Ιδού η «Αποθέωση» Τσίπρα στην Ιθάκη: Το στημένο σώου με τους 50 μεταφερόμενους κλακαδόρους

Πήρε «φωτιά» χθες η μονταζιέρα του Μαξίμου αλλά και οι προπαγανδιστές του Καθεστώτος που καταρρέει με αφορμή την στημένη «αποθεωτική» υποδοχή Τσίπρα στην Ιθάκη.

Όπως όμως αποκαλύπτεται τελικά σήμερα, το θλιβερό ντεκόρ, στον άθλιο διχαστικό λόγο και τους… κουτσαβακισμούς Τσίπρα από το νησί του Οδυσσέα, αποτέλεσαν 50 μεταφερόμενοι ΣΥΡΙΖΟ-κλακαδόροι (νυν βουλευτές και υποψήφιοι) και μερικοί περίεργοι τουρίστες – παραθεριστές στο νησί.

Δείτε τι αποκαλύπτουν οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων, με φωτό και βίντεο, περί της ταυτότητας των κατοίκων της Ιθάκης που «αυθόρμητα» … αποθέωσαν τον Τσίπρα.

Βουλευτής «για όλες τις δουλειές» αποδείχθηκε η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη, απ’ όπου εκφώνησε το διάγγελμα για το… «τέλος» των Μνημονίων.

Στις φωτογραφίες τη διακρίνουμε να υποδέχεται τον πρωθυπουργό, στη συνέχεια να βρίσκεται ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής ενώ, κάποια στιγμή την βλέπουμε να έχει αναλάβει καθήκοντα πρακτικογράφου κατά την επίσκεψη Τσίπρα στο δημαρχείο της Ιθάκης.

Στο μεταξύ – όλως τυχαίως – ο Αλέξης Τσίπρας έπεσε πάνω στην κυρία Μαρία Αντύπα, υποψήφια βουλευτή Αχαΐας του… ΣΥΡΙΖΑ www.makeleio.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications