ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Σ@Ξ ΜΕ «ΞΑΝΘΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ»
ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Σ@Ξ ΜΕ «ΞΑΝΘΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ»

Όλα αυτά φαίνονται και φυσιολογικά στην αποβλακωμένη μάζα που δεν έχει καταλάβει τίποτα! όπως είπαμε και σε ένα άτομο: συνεχίζουν αυτό που άφησαν στην μέση στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, σε όλη την Ευρώπη και Ελλάδα .

Έχουν φτάσει σε σημείο να ιδρύσουν και ιστοσελίδες δούρειους ίππους που σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να κτυπήσουν τις πραγματικά ελάχιστες ανεξάρτητες σελίδες,εκτός τις καθαρά καθεστωτικές επανδρωμένες με αριστερούς ακόμα και με μασονους που παριστάνουν τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους! και κάπως έτσι ελέγχουν την μαζα μετά τα σχολειά τα ΜΜΕ ακόμα και μεσώ ταινιών κάνουν προπαγάνδα, οποιος σκέφτεται βάση στοιχειώδους λογικής ειναι εχθρός τους!

Διαβάζουμε στο antipliroforisi.blogspot, κάτι που γνωρίζουμε ήδη δηλαδή ο σκοπός που κουβαλούν ορδές λαθρο άπλα τώρα διαπράττουν την γενοκτονία χωρίς να κρύβονται καν, αφού χάζεψαν την μάζα δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται:

Η σουηδική κυβέρνηση θέλει να διαθέσει 5 εκατομμύρια σουηδικές κορώνες (περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ) σε μαθήματα σεξ στους «μετανάστες».

Ένα μέρος των χρημάτων θα διατεθούν για την σ@ξουαλική κυβερνητική ιστοσελίδα πληροφόρησης «Youmo», η οποία θα παρέχει τη μετάφραση στα αραβικά, σομαλικά και Dari.

Ο στόχος της ιστοσελίδας είναι να διδάξει τους μετανάστες «την υγεία, τη σ@ξουαλικότητα και την ισότητα των φύλων». Στην ιστοσελίδα απεικονίζονται, μεταξύ άλλων, με πολλές ιλουστρασιόν φωτογραφίες, «ξένοι» άνδρες με ξανθές, σουηδές γυναίκες…

Κάτω από την επιγραφή «Ερωτευμένος», στην οποία απεικονίζεται μια νεαρή ξανθιά γυναίκα να φιλάει έναν μελαμψό άντρα, μπορεί κανείς να διαβάσει, μεταξύ άλλων, ότι «Το να είσαι ερωτευμένος είναι ένα υπέροχο συναίσθημα.

Μερικοί άνθρωποι έχουν νιώσει την αγάπη πολλές φορές, ενώ άλλοι δεν έχουν ερωτευθεί ποτέ»…

Το βαρέλι της «πολυπολιτισμικότητας» δεν έχει πάτο. Ευρώπη ξύπνα, είναι ΗΔΗ αργά!

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications