Μαζική έξοδος των Αθηναίων - Το «αδιαχώρητο» στα λιμάνια
Μαζική έξοδος των Αθηναίων - Το «αδιαχώρητο» στα λιμάνια

Το αδιαχώρητο αναμένεται να γίνει σήμερα στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς αρχίζει η μαζική έξοδος των αδειούχων για τον Δεκαπενταύγουστο.

Τα κατά τόπους λιμεναρχεία καλούν τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

Για σήμερα:
από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματισθεί 28 δρομολόγια,
από τη Ραφήνα 10 δρομολόγια για τις Κυκλάδες και 4 για Μαρμάρι
από το Λαύριο 6.
Χθες από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 25 δρομολόγια ενώ αναχώρησαν για διάφορους προορισμούς του Αιγαίου 24.196 επιβάτες και 4.243 ΙΧ.

Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 13 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 5.636 επιβάτες με 1.121 οχήματα. Από το Λαύριο, έγιναν 6 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 1.389 επιβάτες με 402 οχήματα.

Χαμός και στα ΚΤΕΛ -Κοσμοσυρροή στο αεροδρόμιο
Έκτακτα δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί και από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων, προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση για εισιτήρια προς τουριστικούς προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Οι πληρότητες των αεροπορικών πτήσεων στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς κυμαίνονται άνω του 90% και η επιβατική κίνηση παραμένει αυξητική σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications