Κατερίνα Νοτοπούλου: Από καθαρίστρια, υφυπουργός
Κατερίνα Νοτοπούλου: Από καθαρίστρια, υφυπουργός

Κατερίνα Νοτοπούλου: Πριν από έξι χρόνια, η 24χρονη τότε ΣΥΡΙΖΑία μετρούσε ήδη αρκετή προϋπηρεσία στο γραφείο του σημερινού βουλευτή Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, εκτελώντας χρέη εκπροσώπου Τύπου για τον υποψήφιο δήμαρχο της Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2010. Αν και η παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» δεν πήρε το αποτέλεσμα που προσδοκούσε στην κάλπη, έχοντας αναδειχθεί πέμπτη σε ψήφους, η προσφορά και το έργο της Κατερίνας Νοτοπούλου αναγνωρίστηκαν.

Ετσι, δύο χρόνια μετά, υπογράφηκε από τον Γιάννη Μπουτάρη η σύμβαση πρόσληψής της στον δήμο για δύο μήνες, από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο του 2012, στον τομέα της καθαριότητας δρόμων.

Μάλιστα, όπως περιγράφεται στην απόφαση, «κυρία απασχόληση της αντισυμβαλλόμενης είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων ή το σάρωμα των οδών, πλατειών και κοινοχρήστων χώρων της πόλης, σύμφωνα με τις υποδείξεις του αρμόδιου επόπτη, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία, εφαρμόζοντας το σύνηθες πρόγραμμα της υπηρεσίας, σε διάφορες βάρδιες (πρωί, μεσημέρι, βράδυ) και ακολουθώντας το πρόγραμμα απασχόλησης του λοιπού προσωπικού καθαριότητας».

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Νοτοπούλου ελάχιστα ασχολήθηκε με το νέο της επάγγελμα τότε, καθώς την ίδια περίοδο είχε αυξημένες αρμοδιότητες στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, μετά την ανέλπιστη ανάδειξη του κόμματος στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Ετσι, οι… κακές γλώσσες στην πόλη του Θερμαϊκού λένε πως η πρόσληψή της αποτέλεσε ουσιαστικά ένα μικρό «ρουσφέτι» από τον Γιάννη Μπουτάρη στον συνδυασμό της αντιπολίτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τον Τριαντάφυλλο Μηταφίδη.

με πληροφορίες

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications