Γυναίκα σε κατάσταση αμόκ πέταξε το νοικοκυριό της από το μπαλκόνι
Γυναίκα σε κατάσταση αμόκ πέταξε όλο το νοικοκυριό της από το μπαλκόνι

Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι σε γειτονιά της Ξάνθης την Κυριακή, όταν είδαν μια γυναίκα να φωνάζει και να πετάει από το μπαλκόνι ολόκληρο το... νοικοκυριό της.

Έπιπλα, κατσαρόλες και διάφορα είδη εκτοξεύτηκαν από το μπαλκόνι και κατέληξαν στο δρόμο, το πεζοδρόμιο και … το αυτοκίνητο ενός κατοίκου της περιοχής, ο οποίος το είδε να καταστρέφεται.

Tο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του πάρκου Κυψέλης. Η γυναίκα άρχισε να πετάει πράγματα από το μπαλκόνι στις 4 το απόγευμα και συνέχισε επί τρεις ώρες μέχρι τις 7μ.μ. ! Έκπληκτοι έμειναν επίσης οι αστυνομικοί και πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο και αντίκρισαν τους δρόμους γεμάτους πράγματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το xanthi2.gr, Αστυνομία και Πυροσβεστική αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος για να σταματήσουν τη γυναίκα, ενώ έκλεισαν την οδό Ζαλόγγου, για να μην κινδυνέψει κάποιος διερχόμενος.

Έως τώρα είναι άγνωστο γιατί η γυναίκα προέβη σε αυτήν την κίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο σπίτι βρισκόταν ανήλικο παιδί, κάτι που ανησύχησε τους περίοικους.


Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications