7 Αυγ 2018

Γυναίκα σε κατάσταση αμόκ πέταξε το νοικοκυριό της από το μπαλκόνι

Γυναίκα σε κατάσταση αμόκ πέταξε όλο το νοικοκυριό της από το μπαλκόνι

Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι σε γειτονιά της Ξάνθης την Κυριακή, όταν είδαν μια γυναίκα να φωνάζει και να πετάει από το μπαλκόνι ολόκληρο το... νοικοκυριό της.

Έπιπλα, κατσαρόλες και διάφορα είδη εκτοξεύτηκαν από το μπαλκόνι και κατέληξαν στο δρόμο, το πεζοδρόμιο και … το αυτοκίνητο ενός κατοίκου της περιοχής, ο οποίος το είδε να καταστρέφεται.

Tο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του πάρκου Κυψέλης. Η γυναίκα άρχισε να πετάει πράγματα από το μπαλκόνι στις 4 το απόγευμα και συνέχισε επί τρεις ώρες μέχρι τις 7μ.μ. ! Έκπληκτοι έμειναν επίσης οι αστυνομικοί και πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο και αντίκρισαν τους δρόμους γεμάτους πράγματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το xanthi2.gr, Αστυνομία και Πυροσβεστική αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος για να σταματήσουν τη γυναίκα, ενώ έκλεισαν την οδό Ζαλόγγου, για να μην κινδυνέψει κάποιος διερχόμενος.

Έως τώρα είναι άγνωστο γιατί η γυναίκα προέβη σε αυτήν την κίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο σπίτι βρισκόταν ανήλικο παιδί, κάτι που ανησύχησε τους περίοικους.


Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Γυναίκα σε κατάσταση αμόκ πέταξε το νοικοκυριό της από το μπαλκόνι
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications