FAZ: Η BMW ανακαλεί 324.000 ντίζελ μοντέλα λόγω ανάφλεξης κινητήρων
FAZ: Η BMW ανακαλεί 324.000 ντίζελ μοντέλα λόγω ανάφλεξης κινητήρων

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία BMW ανακοίνωσε ότι ανακαλεί περίπου 324.000 ντιζελοκίνητα οχήματά της στην Ευρώπη. Αιτία, τεχνικό πρόβλημα που έχει προκαλέσει πυρκαγιά σε κινητήρες της στη Νότια Κορέα.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, μία ελαττωματική μονάδα ανακύκλωσης καυσαερίων στα ντιζελοκίνητα οχήματα της BMW έχει προκαλέσει την ανάφλεξη 27 κινητήρων μοντέλων της εταιρίας στη Νότια Κορέα φέτος.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε την βαυαρική εταιρία να ανακαλέσει 160.000 οχήματα στη χώρα και να ζητήσει συγγνώμη από τους καταναλωτές.

Ανανεώνει τη δομή και τα κύτταρα του δέρματος, Θρέφει την επιδερμίδα τροφοδοτώντας την με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, μίας εκ των σημαντικότερων δομών του δέρματος. Θωρακίζει το δέρμα από διαβρωτικούς παράγοντες..

Ισχυροποιεί την αντοχή του δέρματος επαναφέρει την λάμψη και την ελαστικότητα. Αποτελεσματική στην επούλωση πληγών και ακμής, αυξάνει την τοπική ανοσία του δέρματος και έχει ισχυρή αναγεννητική και αντιγηραντική δράση και πάρα πολλά ακόμη με την δύναμη της φύσης.

Η BMW τώρα προχωρά στην ανάκληση οχημάτων στην Ευρώπη, εκ των οποίων 96.300 στη Γερμανία, προκειμένου να επισκευάσει την ελαττωματική μονάδα, αν επιβεβαιωθεί ότι έχει πρόβλημα, ανέφερε η FAZ, επικαλούμενη την ίδια την εταιρία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications