Στη σκωτσέζικη λίμνη Loch Ness,μια κάτοικος λέει ότι είδε έναν εξωγήινο που μετατράπηκε σε γιγαντιαία κουκουβάγια!
Στη σκωτσέζικη λίμνη Loch Ness,μια κάτοικος λέει ότι είδε έναν εξωγήινο που μετατράπηκε σε γιγαντιαία κουκουβάγια!

Η λίμνη Loch Ness στη Σκωτία για αιώνες έχει κάτι το μυστηριώδες. Στον Μεσαίωνα,έλεγαν ότι εκεί ζούσε μια κελπή (κακό πνεύμα) που μετατρεπόταν σε άλογο και του άρεσε να δελεάζει τους ανθρώπους να βγουν πάνω του και τους πήγαινε μέσα στο νερό της λίμνης, όπου τους έπνιγε και έκλεβε την ψυχή τους.

Στους μετέπειτα αιώνες, οι μάρτυρες εμφανίστηκαν για το τέρας του Λοχ Νες ότι ηταν ένας επιζών δεινόσαυρος. Και στις όχθες του Loch Ness υπάρχει ακόμη ένα σπίτι στο οποίο, στις αρχές του 20ου αιώνα, ζούσε ένας Βρετανός μάγος ο Alister Crowley. Το σπίτι ονομάζεται Boleskine House .

Τώρα στη θέση αυτού του σπιτιού υπάρχουν μονο καμένοι τοίχοι, το 2015 ξέσπασε μια μεγάλη φωτιά στην περιοχή . Αλλά πριν από τη φωτιά,πολλοί παρατήρησαν επανειλημμένα διάφορα ανώμαλα φαινόμενα μέσα σε άυτο το σπίτι . Μίλησαν για μυστηριώδη σκηνικά, περίεργες σκιές και άλλα μυστηριώδη πράγματα που είδαν προσωπικά πολλές φορές μέσα στο σπίτι.

Ένας ερευνητής που ερευνούσε την ακτή της λίμνης δίπλα στο σπίτι το 1973 είπε ότι είδε έναν «άνδρα με μαύρο χρώμα». Τα ρούχα του φαινόταν από δέρμα η πλαστικό, τα μάτια του ήταν μαύρα. Ένας περίεργος άντρας ηταν ακίνητος στο γρασίδι και έπειτα ένας σύντομος ήχος ακούστηκε και ο άνδρας εξαφανίστηκε.

Και το 2007, μια γυναίκα που ονομάζεται Maxine είδε κοντά στην λίμνη ένα άλλο μυστηριώδες φαινόμενο- την κουκουβάγια- εξωγήινος. Μια μέρα περπατούσε με το σκύλο της στους καταπράσινους λόφους κοντά στη λίμνη και είδε ξαφνικά μπροστά της αυτό που αρχικά φαινόταν με την φιγούρα ενός παιδιού.

Όταν ήρθε πιο κοντά, πάγωσε, γιατί σίγουρα δεν ήταν παιδί και δεν ήταν καν άνθρωπος. Ήταν κάτι εντελώς ξένο, όταν η Maxine άρχισε να περιγράφει αυτό το πλάσμα στους δημοσιογράφους, κατέστη σαφές ότι αυτό που είδε ηταν τυπικός "γκρίζος" εξωγήινος. Δηλαδή, με ένα λεπτό ανθρωποειδές σώμα, και με μεγάλο κεφάλι με μεγάλα μαύρα μάτια. Η Maxine μπορούσε να δει αυτό το πλάσμα από κοντά, αφού την πλησίασε.

Για λίγα δευτερόλεπτα η γυναίκα και ο εξωγήινος κοιτούσαν ο ένας τον άλλον από κοντά, χωρίς να μιλήσει κάνεις , και στη συνέχεια ο εξωγήινος άπλωσε τα χέρια του και αμέσως μετατράπηκε σε γιγάντια κουκουβάγια, με ύψος σχεδόν ενός μέσου άνδρα. Κουνώντας τα φτερά της, η κουκουβάγια σηκώθηκε στον ουρανό και πέταξε στη λίμνη Loch Ness. Η Maxine τον παρακολούθησε που πέταξε πάνω από τη λίμνη και εξαφανίστηκε στα δέντρα στην άλλη πλευρά της λίμνης.

Η Maxine έχει επανειλημμένα αμφισβητηθεί, γιατί δεν είχε το αίσθημα «απώλεια χρόνου», η χαμένη μνήμη. Αυτό συμβαίνει συχνά με αυτόπτες μάρτυρες των ΑΤΙΑ. Όμως, η Maxine αρνήθηκε οτι είχε αυτά τα συμπτώματα . Η γυναίκα αρνήθηκε επίσης ότι θα μπορούσε να είχε απαχθεί και να μεταφερθεί σε ένα διαστημόπλοιο και επίσης δεν είδε UFO.

Επέμεινε ότι είδε μόνο ένα είδος ανθρωποειδούς πλάσματος με τα μάτια της πριν μετατραπεί σε μια μεγάλη κουκουβάγια και πετάξει στη λίμνη. Και ανέπτυξε μια θεωρία: Σύμφωνα με αυτήν, οι εξωγήινοι μπορούν να μετατραπούν σε διαφορετικά ζωντανά αντικείμενα (κουκουβάγια ή ένα τέρας) και με αυτή τη μορφή είναι πιο εύκολο για αυτούς να "κατασκοπεύσουν" τη Γη.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο παρατηρούμε συχνά περίεργα ζώα, ιδιαίτερα μεγάλες μαύρες γάτες, καθώς και μεγάλα μαύρα σκυλιά (το περίφημο Black Shack ). Μπορεί επίσης να είναι πλάσματα στα οποία μετατρέπονται οι εξωγήινοι.

Το περίεργο σε αυτό είναι ένα μακροχρόνιο φαινόμενο της ακατανόητης σύνδεσης των γκρίζων εξωγήινων με κουκουβάγιες.

Ακόμα και όταν ερευνητές άρχισαν τις έρευνες με τις πρώτες μαρτυρίες για απαγωγές, έχουν ακούσει πολλές φορές ότι οι εξωγήινοι έχουν προσπαθήσει να αντικαταστήσουν τις μνήμες της απαγωγής με άλλες εικόνες, και ιδιαίτερα με ένα παράθυρο υπνοδωματίου με μια μεγάλη κουκουβάγια να κοιτάζει!!!.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications