Ο Ριτς Ράσελ έβαλε τέλος στη ζωή του κάνοντας κάτι που αγαπούσε! ο κλεφτής του αεροπλάνου που έλεγαν τα ΜΜΕ!
Ο Ριτς Ράσελ έβαλε τέλος στη ζωή του κάνοντας κάτι που αγαπούσε! ο κλεφτής του αεροπλάνου που έλεγαν τα ΜΜΕ!

Τα αμερικανικά ΜΜΕ λογόκριναν τα παρακάτω τελευταία λόγια του Ριτς Ράσελ μεταξύ αυτού και του πύργου ελέγχου καθώς και με πιλότους που προσπαθούσαν να τον πείσουν να προσγειωθεί.

«Κατά πάσα πιθανότητα θα φάω ισόβια; Ελπίζω να είναι έτσι για κάποιον σα και μένα.

Παίρνω βασικό μισθό. Ας το ρίξουμε σε αυτό. Ίσως αυτό να λαδώσει λιγουλάκι τα γρανάζια στους διοικούντες.

-Άμα το προσγειώσω με επιτυχία η Αλάσκα (αεροπορική εταιρία) θα μου δώσει δουλειά σαν πιλότος;

-Ξέρεις κάτι, πιστεύω πως θα έβρισκες δουλειά σε οποιαδήποτε (αεροπορική εταιρία), έτσι και το καταφέρεις αυτό. (να το προσγειώσει)

-Ναι καλά! Μπα, εγώ είμαι λευκός.»

Ο Sky King, όπως το ίντερνετ τον ονόμασε, ήταν γελαστός και πλακατζής με τους συνομιλητές του μέσω ασυρμάτου και επανέλαβε πολλές φορές πως δεν ήθελε να διακινδυνεύσει κανείς άλλος από δικό του φταίξιμο αρνούμενος τις προτροπές για προσγείωση σε όποιο από τα αεροδρόμια του πρότειναν.

Ο Ριτς δούλευε σαν αχθοφόρος στο διεθνές αεροδρόμιο Seattle Tacoma όπου και μπήκε κρυφά σε ένα επιβατικό αεροπλάνο Q400 το οποίο είχε λιγοστά καύσιμα και το απογείωσε. Δεν είχε γνώσεις πιλότου και ακόμα παραπάνω τα πάνελ του συγκεκριμένου μοντέλου. Ότι εμπειρία είχε στο χειρισμό αεροσκάφους ήταν από βιντεοπαιχνίδια, παρόλα αυτά έκανε επίδειξη των πτητικών του ικανοτήτων.

Ο Ριτς Ράσελ έβαλε τέλος στη ζωή του κάνοντας κάτι που αγαπούσε, σε μια εποχή που άλλοι φοράνε εκρηκτικά και σπέρνουν το θάνατο σε παιδικές συναυλίες.......

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications