Αυτοί είναι οι απατεώνες που ξάφριζαν κόσμο και κοσμάκη στην Αττική,γνήσιοι νεοελληνες με καθαρό DNA μη καυκάσιο!
Αυτοί είναι οι απατεώνες που ξάφριζαν κόσμο και κοσμάκη στην Αττική,  γνήσιοι νεοελληνες με καθαρό DNA! αλλα μη καυκάσιοι!

Βγαίνουν οι κήρυκες του ψεύδους και λένε ότι όλοι οι Έλληνες έχουν "καθαρό ελληνικό DNA" και οι μισοί δεν έχουν καμιά σχέση με καυκάσιους οπώς ηταν οι αρχαίοι, και όλα τα εγκληματικά στοιχειά δεν έχουν καμια σχέση με αρχαίους Έλληνες, όμοιος και οι συμμορίτες κομμουνιστές! αν γίνει αληθινή μελέτη για "καθαρό ελληνικό DNA" το 99% ειδικά των κομμουνιστών θα βγει ότι ειναι Σημιτική φυλή , που κρύβουν την αδίσταχτη φυλη τους πίσω από την την δηθεν ιδεολογία του κομμουνισμού και βαζουν μπροστά χρήσιμους ηλίθιους , γιαυτό λένε για "καθαρό ελληνικό DNA" ...

Ειδικότερα, οι απατεώνες συνελήφθησαν στην Αγία Παρασκευή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας σε συνεργασία με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, διότι λίγο νωρίτερα προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας ενέργειας ή εφοριακούς, εισήλθαν σε σπίτι και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τιμαλφή.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής, εξιχνιάσθηκαν επιπλέον δύο περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους: ΜΑΚΡΗ Νικόλαο του Ελευθερίου και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 10-7-1989 στην Αθήνα

ΣΙΑΜΠΑΝΗ Κωνσταντίνο του Παναγιώτη και της Δωροθέας, γεννηθέντα στις 21-1-1989 στην Αθήνα
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη αγνώστου πατρός και της Ειρήνης, γεννηθέντα στις 22-1-1996 στην Αθήνα

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες που αναγνωρίζουν τους δράστες ή έπεσαν θύματα ληστείας από τους συγκεκριμένους, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6392023 του Τμήματος Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Kαι οι ελληνόφωνοι Ιουδαίοι ,τουρκομογγολοι , Σλαβοι καθαρό ελληνικό DNA έχουν? αυτοι εμφανίζονται ως "κακόμοιροι και αθώοι Έλληνες" που σκότωσαν οι επίσης καυκάσιοι κακοί ναζι ! όλοι Ιουδαίοι ανεξάρτητου χωράς ήσαν κομμουνιστες μαζί με ορδές αλλοφύλων μη καυκάσιων! όλες αυτές οι φυλές στην φώτο έσφαζαν Έλληνες(φασίστες) καυκάσιους από το 1940 έως το 1950! συν παιδομάζωμα, και τους παρουσιάζουν για "Έλληνες" που σκότωσαν οι "κακοί ναζι", και γιαυτό καυκάσιος κομμουνιστης δεν υπάρχει, ειναι όλοι τους σημιτικής, σλαβικής και τουρκικής, ράτσας τωρα κατάλαβες νεοέλληνα γιατί ειναι ανθέλληνες ? και κάτι άλλο πως γίνεται τότε να γίνονται αναλύσεις και απογραφή τι ράτσας ειναι ο καθένας και σήμερα δεν γίνονται, και λένε ψεμματα ότι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications