Βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία στο Αττικό Νοσοκομείο
Βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία στο Αττικό Νοσοκομείο

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε την Παρασκευή μέσα στο υποκατάστημα της τράπεζας που βρίσκεται μέσα στο Αττικό Νοσοκομείο. Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Σήμερα έρχεται στο φως βίντεο από το κλειστό κύκλωμα που δείχνει καρέ καρέ τις κινήσεις του ένοπλου.Σε αυτό φαίνεται ένας άνδρας που φοράει μάλλον μάσκα σιλικόνης, βγάζει από ένα σακβουαγιάζ ένα όπλο και το οπλίζει.

Ο δράστης δίνει το σακίδιο στον ταμία ζητώντας τα χρήματα με προτεταμένο το όπλο για να κάνει κατανοητό ότι δεν αστειεύεται. Στην τράπεζα βρίσκονται εκείνη την ώρα τρεις γυναίκες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν και πάγωσαν στη θέα του όπλου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ που επικαλείται αστυνομικές πηγές, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι ο δράστης είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ληστή που χτύπησε επίσης χθες τράπεζα στο Χαϊδάρι ανοίγοντας μάλιστα πυρ μέσα στο κατάστημα.

Σημειώνεται πως ο ένοπλος προσπαθώντας να βγει από το υποκατάστημα της τράπεζας εχθές εγκλωβίστηκε στην περιστρεφόμενη πόρτα της τράπεζας και πυροβόλησε δύο φορές.

Οι αρχές έχοντας στα χέρια τους υλικό από τις κάμερες ασφαλείας βρίσκονται στα ίχνη του δράστη με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

...καταστηματα τραπεζων στα νοσοκομεια για να εξυπηρετουν τα βαρια φακελακια των ιατρων...κατα τα αλλα ο ληστης τους μαρανε,φαρισαιοι υποκριται!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications