Βίντεο: H 20χρονη Νικολέτα Σαββίδου είναι η νέα «φωνή» του Σώρρα
Βίντεο: H 20χρονη Νικολέτα Σαββίδου είναι η νέα «φωνή» του Σώρρα

«Πώς είναι δυνατόν να συλλαμβάνουν κάποιον, ο οποίος έχει προστατεύσει την Ελλάδα από την πτώχευση και την οικονομική κρίση;», αναρωτιέται
Μια 20χρονη φοιτήτρια μουσικής από την Κύπρο είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί τους τελευταίους μήνες στα σποτ της Ελλήνων Συνέλευσις, στα οποία εξηγεί, κοιτώντας με τα εκφραστικά καστανά της μάτια την κάμερα, πώς η Ελλάδα και η Κύπρος μπορούν να εισπράξουν τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ που προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας και να απαλλαγούν από το χρέος τους.

Σε άλλα βίντεο από συγκεντρώσεις της Ε.Σ.Υ. σε πλατείες και λοιπούς δημόσιους χώρους εμφανίζεται να κρατά μικρόφωνο και να βγάζει πύρινους λόγους προσπαθώντας να αφυπνίσει, όπως λέει, τους πολίτες.

Η νεαρή μελαχρινή Νικολέτα Σαββίδου έχει γίνει η «φωνή» του Σώρρα, τραβώντας τα βλέμματα όχι μόνο με την εμφάνισή της αλλά και με το πάθος της και τη σιγουριά της να υπερασπίζεται έναν αμύθητο θησαυρό, από τον οποίο μέχρι σήμερα ουδείς έχει εισπράξει ένα ευρώ.

Και δεν αμφιβάλλει για την ύπαρξή του, ακόμη και μετά τη προφυλάκιση του αρχηγού της Ε.Σ.Υ. για κατηγορίες όπως συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και διασπορά ψευδών ειδήσεων, τις οποίες ο ίδιος φυσικά αρνείται.

«Πώς είναι δυνατόν να έχουν συλλάβει κάποιον που το μόνο που ζητά είναι να ενωθούν όλοι οι άνθρωποι στην Ελλάδα και παγκοσμίως; Πώς είναι δυνατόν να συλλαμβάνουν κάποιον, ο οποίος έχει προστατεύσει την Ελλάδα από την πτώχευση και την οικονομική κρίση;», αναρωτιέται η ίδια στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στις αρχές της εβδομάδας και στο οποίο μιλάει όχι στα ελληνικά, αλλά στα αγγλικά.

«Υπάρχουν Έλληνες που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό αλλά δεν μιλάνε ελληνικά. Έπρεπε λοιπόν το μήνυμα να φτάσει παντού, για αυτό μίλησα στα αγγλικά. Όπως έχω αναφέρει και στο διαδικτυακό μου βίντεο, η πρόσφατη φυλάκιση του κ.Αρτέμη Σώρρα είναι μια καθαρά πολιτική προπαγάνδα και δίωξη, βασισμένη σε πολιτικό, νομικό, και δικαστικό πραξικόπημα», δηλώνει η 20χρονη Νικολέτα στο protothema.

Η 20ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
Η ίδια εξηγεί γιατί αποφάσισε να «βγει μπροστά», την ώρα που άλλοι στην ηλικία της απολαμβάνουν την ανεμελιά, τον ήλιο και τον καφέ:
«Ήταν δική μου επιλογή να φτιάξω αυτά τα βίντεο, για να δημοσιοποιήσω τις αλήθειες που κάποιοι μας κρύβουν. Πρέπει οι νέοι να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Έχω ακολουθήσει τον μονόδρομο της Ελλήνων Συνέλευσης γιατί είναι η μόνη λεωφόρος σε αυτό το σάπιο, σαθρό, άδικο, παράφωνο, παράφυση, καπηλευτικό καθεστωτικό σύστημα. Όσο και να προσπαθούν οι κρατικοί και οι παγκόσμιοι θεσμοί να λυγίσουν την Ελλήνων Συνέλευσης, αυτή δεν πέφτει και δεν λυγίζει σε τίποτα και για κανέναν».

Η Νικολέτα Σαββίδου μεγάλωσε στην Πάφο και μόλις τελείωσε το σχολείο, έφυγε για την Αμερική για να σπουδάσει μουσική στη Βοστόνη. Την εντοπίσαμε τηλεφωνικά στην Κύπρο, όπου επέστρεψε για το καλοκαίρι, αλλά και για να διαδώσει το λόγο του Αρτέμη Σώρρα. Μυστικά που της αποκαλύφθηκαν πριν από δύο χρόνια, όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά την «Ελλήνων Συνέλευσις», συνοδεύοντας τη μητέρα της, καθηγήτρια στο επάγγελμα:

«Έχω συναντήσει προσωπικά τον κ.Αρτέμη Σώρρα και στην Ελλάδα, αλλά και στην ομιλία της Ελλήνων Συνέλευσης στην Κύπρο το 2016. Έχω να ομολογήσω ότι είναι από τους σπουδαιότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, με καθαρό, δίκαιο, αληθινά Ελληνικό πνεύμα. Ο μόνος στην σύγχρονη εποχή μας που όχι μόνο απέδειξε στους πολίτες το μεγαλείο του πλούτο τους, αλλά έχει ένα τεράστιο όραμα την εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας, μιας πολιτείας με αξίες, αρχές και πολιτειακούς, πραγματικούς νομούς».

Η νεαρή Κύπρια αποδείχθηκε από τα πιο ενεργά στελέχη του Σώρρα. Είναι ιδρυτικό μέλος δύο εκ των συνολικά τριών γραφείων της Ε.Σ.Υ. στη Μεγαλόνησο, δύο στην Πάφο και ένα στη Λεμεσό, τα οποία έχουν συνδρομή όπως και τα αντίστοιχα στην Ελλάδα, κάτι που θεωρεί απολύτως φυσιολογικό.

«Τα μέλη του γραφείου αυτοσυντηρούν τον δικό τους γραφείο “Ελλήνων Συνέλευσις” με το ενδεικτικό μηνιαίο ποσό των πέντε ευρώ και εγγραφή των 10 ευρώ. Επίσης, η ενημέρωση και η πληροφόρηση των πολιτών στα γραφεία μας δεν αποφέρει κανένα χρηματικό κόστος. Αν είναι δυνατόν να χρεώνουμε την Αλήθεια!» λέει χαρακτηριστικά. Πάντως εξώδικες δηλώσεις για διαγραφή χρέους των πολιτών προς τράπεζες και εφορίες, δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί στα κυπριακά γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις. Σκοπεύει, όπως δηλώνει, να ανοίξει γραφείο της Ε.Σ.Υ. και στη Βοστόνη, καθώς υπάρχουν πολλοί ομογενείς που ακολουθούν τον Αρτέμη Σώρρα.

Πώς ο Σώρρας προσπάθησε να «ξεχρεώσει» και την Κύπρο
Το φθινόπωρο του 2012 ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίσθηκε ως σωτήρας της Ελλάδας, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να την ξεχρεώσει με ομόλογο των 600 δισ. δολαρίων.
Περίπου ένα χρόνο μετά θα επιχειρήσει να «σώσει» και την Κύπρο, προσφέροντας περίπου 30 δισ. ευρώ, τα οποία αρκούσαν για να αποφευχθεί το κούρεμα των καταθέσεων και το μνημόνιο. Ο τότε διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου Πανίκος Δημητριάδης περιγράφει στο βιβλίο του «A Diary of the Euro Crisis in Cyprus, Lessons for Bank Recovery an Resolution», ένα περιστατικό με τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος τις πιο κρίσιμες ώρες παρουσιάστηκε ως ένας από μηχανής Θεός.

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, ημέρα Πέμπτη, 21 Μαρτίου. Ο τότε πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριο Κάρογιαν αναφέρει ότι κάποιος Αρτέμης Σώρρας θέλει να δώσει 30 δις. ευρώ. Γράφει ο κ.Δημητριάδης στο βιβλίο του: “Είπε αν ξέρω κάποιον που έχει 30 δισ. ευρώ που θέλει να δωρίσει για να σώσει την Κύπρο. Όλοι ήθελαν να μάθουν ποιος ήταν αυτός. Είχα ενημερωθεί γι' αυτό ακριβώς πριν από τη συνάντηση. Ο Πρόεδρος μου ζήτησε να ακούσω προσεκτικά την πρόταση του Καρογιάν και να το εξετάσω σοβαρά.

Το όνομα αυτού του “γενναιόδωρου” προσώπου ήταν Αρτέμης Σώρρας (...) Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό συζητήθηκε ως σοβαρή πρόταση εκείνη την κρίσιμη στιγμή, αλλά οι πολιτικοί ηγέτες έδειχναν αρκετά απελπισμένοι για να εξερευνήσουν κάθε επιλογή ώστε να αποφύγουν αυτό που είδαν ως άδικο πρόγραμμα από την ΕΕ και το ΔΝΤ, ακόμη και αν ακουγόταν γελοία”. Τελικά η συζήτηση έκλεισε γρήγορα, καθώς η “προσφορά” Σώρρα είχε τεθεί και νωρίτερα στη διάθεση της Κύπρου. Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού αποκάλυψε, ότι ο Σώρρας είχε χτυπήσει και στο παρελθόν την πόρτα της Κύπρου, αλλά διαπίστωσαν ότι πρόκειται για απάτη.

Σε αντίθεση με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων της Κύπρου, τα μέλη της τοπικής Ελλήνων Συνέλευσις πιστεύουν στην ύπαρξη των, όχι 30 δις ευρώ, αλλά ακόμη περισσότερων. Όπως γράφουν οι αφίσες και τα φυλλάδιά τους, στις 26 Ιουνίου 2012 ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε επίσημη πρόταση άτοκης χρηματοδότησης ύψους 48.926.500.000 δισ. δολαρίων. Πρόκειται για χρεόγραφα οφειλής του Αμερικανικού Δημοσίου, τα οποία αυτομάτως θα ρευστοποιηθούν όταν μεταφερθούν στο όνομα της Κυπριακής Δημοκρατίας...

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αν το ζητούμενο είναι να εκδιωχτούν οι εφιάλτες της εξουσίας και αυτοί που κρύβονται πίσω τους ,και μόνο αυτό ,τότε σας λέω την άποψη μου .Όλοι Οι Έλληνες ,έχουν κουραστεί και έχουν πια απελπιστεί , όσο η κατάσταση παγιώνετε και εκτονώνετε με κραυγές .Αυτές οι κραυγές , έστω και αν αυτές είναι από αγανάκτηση η ελπίδα για αντίδραση θα λιγοστεύει . Αυτό είναι γιατί τα μαγαζάκια της εξουσίας της παραπληροφόρησης κέντρα ΜΜΕ είναι πολλά ,και λουσάτα και γιατί κακά τα ψέματα ,έχουν περισσότερη επιρροή στους ανεγκέφαλους ψηφοφόρους (πρόβατα) . Θέλει πια ο κόσμος ξεκάθαρες προτάσσεις για συγκεκριμένες δράσεις όχι να εξαντλούμαστε σε λόγια και συζητήσεις χωρίς αποτέλεσμα .Η Ανίερες δυνάστες της εξουσίας και τα αφεντικά τους πάντα πίσω από κλειστές πόρτες καταστρώνουν τα σχέδια . Γιατί μόνο έτσι μπορούν να επιβάλουν την προδοσία . Πρέπει να εμπιστευτείτε αυτούς που θεωρείτε εσείς ικανούς και πιστεύετε ότι δεν είναι απλά βολεμένοι ,που είναι Έλληνες όχι μόνο στα χαρτιά .Χαρτιά με ιθαγένεια τώρα η εξουσία δίνει απλόχερα σε κάθε ξένο ,και με προτίμηση σε εγκληματίες .Να κάνετε συνεργασία με οποιονδήποτε αρκεί να έχει ίδιο στόχο και αδούλωτη ψυχή. Αυτοί που είναι θυμωμένοι ,αγανακτισμένοι, που τους έκλεψε το κράτος τις οικονομίες, με -το χρηματιστήριο, με τα ομολόγα, με τις πολλαπλές εξευτελιστικές μειώσεις σε μισθούς, και συντάξεις ,με τους φόρους στους φόρους ,με τον τρόμο ζουν από τους εισαγόμενους εγκληματίες αντί επενδυτών που μας έταζαν μας γέμισαν πορτοφολάδες .Να καλέσετε πρώτα τους πιο κατάλληλους όπως και εκπρόσωπους ελληνικών κινημάτων για συνεργασία !

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications