Βεντέτα πίσω από την δολοφονία του κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο
Βεντέτα πίσω από την δολοφονία του κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο

Tο θύμα πριν από εννέα χρόνια, είχε σκοτώσει τον παππού του φερόμενου ως δράστη!

Λόγοι αντεκδίκησης φαίνεται πως ήταν το κίνητρο της δολοφονίας του 63χρονου κτηνοτρόφου στην περιοχή «Άνω Μέρος» στο Αμάρι Ρεθύμνου και τον τραυματισμό ενός αλλοδαπού που ήταν μαζί του, για την οποία αναζητείται ένας 24χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα του εγκλήματος πριν από εννέα χρόνια, είχε σκοτώσει τον παππού του φερόμενου ως δράστη! Για το λόγο αυτό, ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στην περιοχή του Αμαρίου, για να αποτρέψει το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η αιματηρή βεντέτα ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Η προανάκριση που διενεργούν οι άνδρες της Ασφάλειας Ρεθύμνου έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο νεαρός που έχει εξαφανιστεί και αναζητείται παντού στην ευρύτερη περιοχή, είχε στήσει ενέδρα στο θύμα σε σημείο κοντά στο χωριό και το πυροβόλησε μόλις εκείνος πλησίασε με το αυτοκίνητό του. Οι σφαίρες σκότωσαν ακαριαία τον 63χρονο, ενώ τραυματίστηκε στον ώμο ένας αλλοδαπός εργάτης ο οποίος καθόταν στην θέση του συνοδηγού..

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου χειρουργείται. Ο 63χρονος κτηνοτρόφος φέρει τουλάχιστον δυο τραύματα από σφαίρες στο σώμα του και έχει παραγγελθεί νεκροτομή για να διευκρινιστεί ποιο ήταν το θανατηφόρο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications