Νέο βίντεο που δείχνει ολόκληρο στόλο από UFO να εγκαταλείπει τη Σελήνη!

Είναι "θεωρίες συνωμοσίας" όλα αυτά για τους σκοταδιστές και τους ακολούθους τους, οι οποίοι λένε αυτό τον όρο της CIA για να χλευάζουν όσους φεύγουν από το όχλο, και αν τους ρωτήσεις τι θα πει "θεωρίες συνωμοσίας" δεν ξέρουν να απαντήσουν!

Δηλαδή έχουμε ένα γεγονός ,και ένα υπαρκτό φαινόμενο, βγαίνει ο κάθε η πράκτορας που παριστάνει τον ειδικό και μετά ακολουθεί και ο καθε βλάκας και το αποκαλεί "θεωρίες συνωμοσίας", και με αυτό τον όρο αναιρεί το φαινόμενο η το γεγονός!

Σημειώστε αυτά τα ίδια άτομα μειωμένης νοημοσύνης αλλα κουτοπόνηροι ψηφίζουν ότι τους λένε!

Μιλάμε για την πλήρη παράνοια! και το αστείο ειναι ότι αυτοί θεωρούν αυτούς που βγαίνουν έξω από το κοπάδι τρελούς! ειναι οι ίδιοι που ακολουθούν μασονικές γραμμές στα πάντα!

Το βιντεο ειναι από κάποιον που χρησιμοποιεί τηλεσκόπιο και καταγράφει ένα στόλο από UFOs που φεύγουν από τη Σελήνη.

Και για τους καλοθελητές σκοταδιστές που ξέρουμε τι ράτσες ειναι συνήθως: οι κινήσεις των αντικειμένων δεν είναι όμοιες με πουλιά, τα οποία θα φαίνονταν τεράστια με τηλεσκόπιο, γεγονός που υποδηλώνει ότι αυτά τα αντικείμενα είναι πράγματι άγνωστης προέλευσης, που ειναι σε μεγάλη απόσταση οπως η σελήνη , και προφανώς έξω από την ατμόσφαιρα της Γης .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications