Η επαφή του  βασιλιά Τουταγχαμών  με εξωγήινους ειναι κρυμμένη στον τάφο του!
Η επαφή του  βασιλιά Τουταγχαμών  με εξωγήινους ειναι κρυμμένη στον τάφο του!

Το αρχαίο βασίλειο της Αιγύπτου, είναι η περίοδος της αρχαίας αιγυπτιακής ιστορίας που περιλαμβάνεται μεταξύ του γ. 2686 και 2181 α. Γ. Αποτελείται από δυναστείες III, IV, V και VI.

Ο Τουταγχαμών ήταν Αιγύπτιος φαραώ της 18ης δυναστείας, που βασίλευσε περίπου από το 1332 μέχρι το 1323 π.Χ. σύμφωνα με την συμβατική χρονολόγηση. Γεννήθηκε το 1341 π.Χ., και πέθανε σε ηλικία 18 ετών. Τα αίτια του θανάτου του δεν είναι ξεκάθαρα. Μία κρανιοεγκεφαλική κάκωση, που εντοπίστηκε κατά την εξέταση της μούμιας με Ακτίνες Χ, μαρτυρά ότι ο θάνατός του ήταν βίαιος, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν επρόκειτο για δολοφονική επίθεση ή ατύχημα ή ακόμα και αρρώστια.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Έχει μία από τις πιο απίστευτες ιστορίες στον πλανήτη. Όχι μόνο τα εκπληκτικά αρχιτεκτονικά του επιτεύγματα είναι αξιοσημείωτα, αλλά και οι απίστευτες γνώσεις σε διάφορες επιστήμες, που μοιράζονταν μόνο μερικοί αρχαίοι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, οι Πυραμίδες της Γκίζας και της Σφίγγας δεν είναι τα μόνα μυστήρια που περιβάλλουν τον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό.

Οι Αιγύπτιοι είχαν έρθει σε επαφή με οντά από άλλους πλανήτες και ότι έχουν περιγράψει αυτές τις συναντήσεις στην τέχνη τους. Οι αιγυπτιακές πυραμίδες περιέχουν κρυφές διόδους, μυστικές αίθουσες, αλλά κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν, είναι πρόσφατες ανακαλύψεις στις πυραμίδες,από τεχνολογικά αντικείμενα άγνωστης προέλευσης έως μουμιοποιημένα έμβρυα και οστά δεινοσαύρων.

Ο Αιγύπτιος αρχαιολόγος Ala Shaheen παραδέχεται οτι οι πυραμίδες περιέχουν εξωγήινη τεχνολογία σε δήλωσή του, ο επικεφαλής του Τμήματος Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου,Ala Shaheen είπε σε ένα συνέδριο οτι μπορεί να είναι αλήθεια η θεωρία ότι οι εξωγήινοι βοήθησαν τους αρχαίους Αιγύπτιους να χτίσουν την παλαιότερη από τις 3 πυραμίδες ,την Πυραμίδα της Γκίζας.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Ένα ενδιαφέρον βίντεο από το Planet Snakedos στην ισπανική γλωσσά:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications