Του έκοψαν τα χέρια με τσεκούρι – Σοκάρει η άγρια δολοφονία του Πακιστανού στην Άρτα
Του έκοψαν τα χέρια με τσεκούρι – Σοκάρει η άγρια δολοφονία του Πακιστανού στην Άρτα

Άγρια δολοφονία Πακιστανού στην Άρτα – Ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα των τελευταίων ετών είναι αυτό που έγινε στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας, με θύμα έναν 32χρονο Πακιστανό. Ο 32χρονος φέρει αρκετά χτυπήματα ενώ στη συνέχεια οι άγνωστοι δράστες προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του.

Χρησιμοποιώντας πιθανότατα τσεκούρι, έκοψαν τα κάτω άκρα, τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί. Η Αστυνομία εκτιμά ότι σκοπός των δραστών ήταν ο τεμαχισμός της σορού ώστε στη συνέχεια να την εξαφανίσουν ευκολότερα. Το έγκλημα έχει σοκάρει ακόμη και τους πλέον έμπειρους αξιωματικούς της τοπικής αστυνομίας..

Μόνο η λέξη φρίκη μπορεί να περιγράψει την εικόνα.
Το πτώμα του 32χρονου εντοπίστηκε στις έντεκα το πρωί περίπου, σε ένα πέτρινο κατάλυμα που βρίσκεται στον Άγιο Σπυρίδωνα, δίπλα σε άλλες εγκαταστάσεις αγροκτήματος της περιοχής.

Εκτιμάται ότι η δολοφονία έγινε μερικές ώρες νωρίτερα. Πιθανότατα σε άλλο σημείο και από κει μεταφέρθηκε η σορός στον κλειστό χώρο.

Η νεκροψία- νεκροτομή διενεργήθηκε από τον Ιατροδικαστή του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές και η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η έρευνα εντοπίζεται μεταξύ των συμπατριωτών του θύματος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications