Το απαγορευμένο βιβλίο του βασιλιά Σολομών εξηγεί πώς να αποκτήσεις υπεράνθρωπες ικανότητες.

Για πολλά χρόνια υπήρξε ένας άπειρος αριθμός αρχαίων βιβλίων που υπόσχονταν σε αυτούς που θα διαβάζουν το περιεχόμενό τους, υπερφυσικές δυνάμεις, το καθένα απο αυτα θα έδινε κάποιου είδους δύναμη για να επωφεληθούν από αυτήν με πολλούς τρόπους.

Τώρα οι επιστήμονες ανακαλύπτουν ένα αρχαίο απαγορευμένο κείμενο που διδάσκει υπεράνθρωπες ικανότητες.Ένα απαγορευμένο βιβλίο που η εκκλησία το κατατάσσει ως επιβλαβή για την πίστη, αυτό δηλώθηκε στις 24 Μαρτίου του 1551 από τον Πάπα Πίο Β ' στη Βενετία.

Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει τίτλο "Lesser Key of Solomon" και πιστεύεται ότι έχει γραφτεί μεταξύ τον δωδέκατο και δέκατο τρίτο αιώνα, οι πρώτοι τόμοι ειναι γραμμένοι στα εβραϊκά, λατινικά και ελληνικά, σε αυτό το βιβλίο υπάρχει ένα ειδικό κείμενο που ονομάζεται "Notorious Art Solomon" .

Το κείμενο αυτό έχει λεπτομέρειες με προσευχές, διαλογισμούς και προφορικές ασκήσεις, αυτός που θα τις διαβάζει υποτίθεται οτι θα αποκτήσει μεγάλη γνώση, πιστεύεται ότι ο βασιλιάς Σολομών τα διάβαζε προκειμένου να γίνει ένας ηγεμόνας.

Πολλοί επιστήμες έχουν αποφύγει τέτοιου είδους μυστηριώδη πράγματα, επειδή δεν τα κατανοούν και μη γνωρίζοντας πώς να τα εξηγήσουν, νομίζετε ότι δεν υπάρχουν υπεράνθρωπες ικανότητες;

Σύμφωνα με την "εγκυρότατη" wikipedia.org τους: Σολομών (εβρ. εβραϊκά: שְׁלֹמֹה‎), γιος του Δαβίδ (5ο τέκνο) και της Βηρσαβεέ, 3ος Βασιλιάς του Ισραήλ, ανέβηκε στο θρόνο του Ισραήλ το 972 π.Χ. και βασίλεψε επί 40 χρόνια. © AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications