Τα καραγκιοζιλίκια του Ψινάκη για τους νεκρούς και τις χαμένες περιουσίες: Τα γέλια και η προκλητική συμπεριφορά
Τα καραγκιοζιλίκια του Ψινάκη για τους νεκρούς και τις χαμένες περιουσίες: Τα γέλια και η προκλητική συμπεριφορά

Γελούσε σαν χαζός και προκαλούσε με την όλη στάση του!

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, εμφανίστηκε στον τόπο της καταστροφής και τοποθετήθηκε για τη μεγάλη πυρκαγιά που προκάλεσε την τραγωδία.

Ωστόσο, εκείνο το οποίο μας έκανε εντύπωση και μάλιστα αρνητική ήταν πως ο Δήμαρχος Μαραθώνα βρισκόταν σε έναν άλλον κόσμο αφού είχε όρεξη για… πλάκα την ίδια ώρα που η χώρα μετρά τουλάχιστον 77 νεκρούς!

Αφού αναγκάστηκε να διακόψει τις διακοπές του στην Μύκονο, ο Δήμαρχος της περιοχής της οποίας αφανίστηκε από τον χάρτη και απαριθμεί δεκάδες νεκρούς εμφανίστηκε επιτέλους και είχε όρεξη για… χιουμοράκι!

Ο Ηλίας Ψινάκης είπε στην κάμερα του Alpha πως υπάρχουν ακόμα 40 αγνοούμενοι, ενώ κατέστησε γνωστό πως “κάηκε” και το δικό του σπίτι, κάνοντας μια άκρως προκλητική δήλωση!

«Έχουν καεί γύρω στα 1000 σπίτια, ψάχνουμε ακόμα 40 αγνοούμενους. Κάηκε και το σπίτι μου. Ευτυχώς που κάηκε. Γιατί αλλιώς θα έλεγαν ότι έβαλα εγώ τη φωτιά. Όταν υπάρχουν νεκροί είναι άσχημο να μιλάμε για λεπτομέρειες. Ευτυχώς έχουμε πολλούς εθελοντές που έχουν έρθει από όλη την Ελλάδα. Mε ενδιαφέρει να δούμε πρώτα να βρούμε τους αγνοούμενους κι έπειτα να αποκαταστήσουμε τις ζημιές. Θέλει δουλειά. Όλοι δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ψινάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

palo.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications