14 Ιουλ 2018

To δήθεν “συγκλονιστικό μήνυμα μιας προσφυγοπούλας” στον Ζεεχόφερ και άλλα αριστερά παρατράγουδα!

To δήθεν “συγκλονιστικό μήνυμα μιας προσφυγοπούλας” στον Ζεεχόφερ και άλλα αριστερά παρατράγουδα!

Ένα συγκλονιστικό σχόλιο απηύθυνε στον Γερμανό υπουργό Εσωτερικών, Χορστ Ζεεχόφερ μια πρόσφυγας από τη Συρία μέσω της αριστερής εφημερίδας Die Zeit μας λένε κάτι αριστερές φυλλάδες , δηλαδή μια 16 χρόνων έκατσε και έγραψε κείμενο προς υπουργό Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ, πριν κάτι μέρες "τυχαία" έγραφαν: Παραίτηση Ζεεχόφερ ζητά η αντιπολίτευση μετά την αυτοκτονία νεαρού μετανάστη! www.cnn.gr(Rank in Greece 102), έγκυρη αριστερή ενημέρωση στην πρώτη θέση , μαντέψτε σε ποιους ανήκει το CNN ανεξαρτήτου χωράς , μετά από αυτό τυχαία εμφάνισαν και το κάτωθεν κείμενο δήθεν μια πρόσφυγας από τη Συρία, όταν το 90% δεν ειναι από την Συριά! (http://archive.is/6dhO2) μάλλον αυτός ο Χορστ Ζεεχόφερ δεν ειναι αριστερός και θέλουν να τον σουτάρουν ώστε να συνεχίζουν να κουβαλούν όρδες λαθρο : .

«Ακούω πώς εσείς, ο υπουργός Εσωτερικών Ζεεχόφερ , κάνετε ένα αστείο για τα 69α γενέθλιά σας και τις 69 απελάσεις στο Αφγανιστάν και λίγο αργότερα έρχεται ένα μήνυμα από εκεί: Ένας από τους απελαθέντες, ο Τζαμάλ Νάσερ Μαχμούντι, κρεμάστηκε στην Καμπούλ.

Στο μοναδικό συμπέρασμα που μπορώ να καταλήξω είναι ότι εσείς, ο υπουργός Ζεεχόφερ , δεν πρέπει πλέον να παρευρίσκεστε σε συνεντεύξεις Τύπου και δεν θα πρέπει πλέον να γιορτάζετε τα γενέθλιά σας δημόσια. Ο Τζαμάλ Νάσερ, του οποίου την απέλαση εσείς χαιρετίσατε , έφυγε στα 23 του , ενώ εσείς έχετε ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας. Αλήθεια , τι μέλλον θα περίμενε τον Νάσερ αν δεν είχε απελαθεί;

Ντρέπομαι να ζω σε έναν πλανήτη με τέτοιους υπουργούς σαν εσάς. Και ξέρετε γιατί; Δεν είναι μόνο η ντροπή που με επηρεάζει, είμαι επίσης φοβισμένη.

Έχετε κάποια ιδέα γιατί ένας 23χρονος άνδρας, που όπως και κάθε άλλο ανθρώπινο ον , που κανονικά θα έπρεπε να είναι ευτυχισμένος για την επιστροφή του στην πατρίδα του, κρεμάστηκε; Δεν ήταν ευτυχής να επιστρέψει στην πατρίδα του . Επειδή οι τόποι όπου έρχονται άνθρωποι όπως ο Τζαμάλ Νάσερ ή εγώ στη Γερμανία είναι κολαστήρια .

Εκεί μας γίνεται πλύση εγκεφάλου και οι ψυχές μας σκοτώνονται. Και ανεξάρτητα από το αν ο αριθμός μας διπλασιάζεται ή μειώνεται, δεν είμαστε παρά αριθμοί. Αριθμοί που μπορούν να τρέξουν. Κανείς δεν εγκαταλείπει οικειοθελώς τη χώρα της οικογένειάς του, τις αναμνήσεις του από την παιδική ηλικία του, κανείς δεν μισεί να ζει στην πατρίδα του.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι δεν έχουμε πει αρκετές ιστορίες για φυγάδες , ότι οι κάμερες δεν έχουν δείξει αρκετά τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την καταστροφή των πόλεών μας , έτσι ώστε να μπορεί ο υπουργός Ζεεχόφερ όπως και πολλοί άλλοι, να πει ότι δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό το μυστήριο.

Αφήνουμε τις χώρες μας και ερχόμαστε στην Ευρώπη για να επιβιώσουμε και να έχουμε μια ευκαιρία για μια κανονική ζωή. Θέλουμε να μάθουμε, να δουλεύουμε και να ζούμε!Μήπως η γη είναι πολύ μικρή για να μας φιλοξενήσει όλους μας;Νόμιζα ότι μόνο οι άθλιες χώρες μας θα κυβερνούσαν με τυραννία και καταπίεση. Νόμιζα ότι αυτή η αδικία προέρχεται μόνο από τους δικτάτορές μας. Αλλά όταν σας είδα να συγκρίνετε τον αριθμό των ετών της ζωής σας με τον αριθμό των απελαθέντων, κατάλαβα ότι η καταπίεση δεν γνωρίζει όρια. Ότι ακόμη και οι χώρες που στη φαντασία μου προσφέρουν μια εικόνα ειλικρίνειας και ανθρωπιάς, μπορούν να έχουν ένα άσχημο πρόσωπο.

Είναι πολύ επικίνδυνο για κάποιον που βρίσκεται στη θέση σας να αγνοεί τους λόγους για τους οποίους ζητώ άσυλο. Το βρίσκω περίεργο να πρέπει να επισημάνω ότι δεν θα είχα γίνει πρόσφυγας, αν ο κόσμος δεν είχε επιλέξει να σιωπήσει σχετικά με τον Μπασάρ αλ-Άσαντ. Βέβαια, εμείς, οι Σύροι, δεν είμαστε τα μόνα θύματα αυτής της σιωπής. Αν η τυραννία, η καταπίεση και η διαφθορά κυβερνά μια χώρα, οι ξαφνικές «σεισμικές» δονήσεις μπορεί να είναι τόσο εκτεταμένες ώστε η χώρα ανοίγει τις πόρτες και εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες να φεύγουν σε μια άλλη χώρα, η οποία βρίσκεται 3.000 χιλιόμετρα μακριά.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω: προσπαθήστε να εξαλείψετε τους πραγματικούς λόγους της προσφυγιάς αντί να απελαύνετε ανθρώπους ή να τους αφήνετε να πεθαίνουν στη θάλασσα . Και αν δεν ενδιαφέρεστε για αυτό, τουλάχιστον αφήστε τους άλλους να το κάνουν και μην είστε ένας λίθος που εμποδίζει την ιστορία.

Δυστυχώς, ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι σκέφτονται όπως εσείς. Αλλά γνωρίζω επίσης ότι ακόμη και όταν κλείνει το μάτι της δικαιοσύνης, η ανθρωπότητα δεν κοιμάται ποτέ.

Η Γερμανία θα μπορούσε να κάνει τόσα πολλά για να προστατέψει τους πολίτες της από το ρατσισμό, τον εξτρεμισμό και τη βία. Ναι, κύριε υπουργέ, οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν μετράνε τα χρόνια ζωής τους, είναι γεμάτοι αγάπη στις καρδιές τους και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να το εκφράσεις αυτό. Ο αριθμός των δικών σας χρόνων σε τέτοιες στιγμές σπάνια αντιπροσωπεύει αυτό που παίρνουμε από άλλο άτομο, αλλά αυτό που μας δίνουν οι άλλοι. «Άνθρωπος» - αυτή είναι η λέξη που θα ήθελα να σας συλλαβίσω εκ των υστέρων, στα γερμανικά και στα αραβικά.»

* Η συντάκτρια του σχολίου, Λίνα Άτφαχ γεννήθηκε το 1989 στη Σαλαμίγια της Συρίας είναι ποιήτρια και συγγραφέας. Στα 17 της κατηγορήθηκε για βία και κρατικές προσβολές και αποκλείστηκε από όλα τα πολιτιστικά γεγονότα στη Συρία. Σήμερα ζει μαζί με την οικογένειά της στο Wanne-Eickel. Το 2017 κέρδισε το λογοτεχνικό βραβείο Small Hertha Koenig. δηλαδή ειναι αριστερή κατά του Ασάντ με λίγα λογία αυτούς κουβαλούν Ευρώπη στις ελάχιστες περιπτώσεις που ειναι απο την Συριά. Πηγή: Die Zeit που έκαναν μετάφραση αριστερές σελίδες ανά τον κόσμο και στην Ελλάδα το έβαλαν και οι: topontiki.gr iefimerida.gr inewsgr.com www.neashmera.gr- ΑΡΙΣΤΕΡΑ FAKE NEWS ΞΑΝΑ:

Η Γερμανία θα μπορούσε να κάνει τόσα πολλά για να προστατέψει τους πολίτες της από το ρατσισμό! ποιος θα την προστατέψει από τους Σημιτο-αριστερούς που την κάνουν ισλαμ άραγε, και ειναι οι αληθινοί ρατσιστές? και οχι μονο την Γερμανία αλλα όλη την Ευρώπη! οι αδίσταχτοι μισάνθρωποι βάζουν ένα κοριτσάκι που του έδωσαν έτοιμο κείμενο για να συγκινήσουν τους αφελείς, , να γράφει για "ρατσισμό" προς τους λαθρο, στην Γερμανία που έχει αριστερές κυβερνήσεις από το 1945 και γίνεται ισλαμ! στην Ελλάδα βεβαία κάτι αριστεροί πράκτορες ψευδό δημοσιογράφοι τους έλεγαν επι χρονιά περί ναζι που επιβάλουν μετρά!και περί ναζιστικής Ευρώπης, και το πιστεύουν! γιατί δεν έβγαλαν κανένα κείμενο κραυγή απόγνωσης από μη αριστερούς για την κατάσταση που επικρατεί και τις ορδές λαθρο στην Γερμανία? .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

To δήθεν “συγκλονιστικό μήνυμα μιας προσφυγοπούλας” στον Ζεεχόφερ και άλλα αριστερά παρατράγουδα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications