Και είναι μόνο η αρχή: Ήρθαν στην Ελλάδα τα ολοήμερα «διαθρησκειακά» «βρεφονηπιαγωγεία» του Σόρος
Και είναι μόνο η αρχή: Ήρθαν στην Ελλάδα τα ολοήμερα «διαθρησκειακά» «βρεφονηπιαγωγεία» του Σόρος

Η Ελλάδα μετατρέπεται με το ζόρι σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία. Άλλο να φιλοξενείς συγκεκριμένο αριθμό προσφύγων που τοέχουν ανάγκη και άλλο να σε υποχρεώνουν να ενσωματώσεις τα κύματα «μουσουλμάνων μεταναστών» που έρχονται στην Ελλάδα, την ώρα που η κυβέρνησή μας έχει πει «ναι» και στην επαναπροώθηση παράνομων μεταναστών στα εδάφη μας από την Γερμανία.

Τόσο τα Ελληνόπουλα όσο και τα μουσουλμανόπουλα θα έχουν κοινή εκπαίδευση, με νέα θρησκευτικά χωρίς Χριστό στο επίκεντρο αλλά και νέα ιστορία.

Πρώτα όμως τα μουσουλμανόπουλα θα προετοιμαστούν σε ειδικά «βρεφονηπιαγωγεία», κέντρα προσχολικής αγωγής, και μάλιστα σε διαθρησκειακές ομάδες με Ελληνόπουλα.

Θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν δωρεάν σε μαθήματα προσχολικής αγωγής, με στόχο -μεταξύ άλλων- την κοινωνικοποίηση, την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας, ακόμη και την απόλαυση των οφελών της αισθητικοκινητικής.

Αυτό θα συμβεί από την 1η Σεπτεμβρίου και θα αφορά δεκάδες μουσουλμανόπουλα ηλικίας από δύο έως έξι ετών στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του έργου «Enhancing the right to education and access to schooling for refugee children».

Από ποιον χρηματοδοτείται το όλον εγχείρημα;
Κατά το 100% από το Ίδρυμα «Open Society Foundations» (OSF) του George Soros.
Ακριβώς, δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις!

Στον πρωινό κύκλο λειτουργίας, από τις 8 το πρωί έως τις 4 μετά το μεσημέρι, θα υλοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο παιδαγωγικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με δράσεις που έχουν στόχο την κοινωνικοποίηση, την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων, την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας αλλά και βασικών μαθηματικών γνώσεων και αισθητικοκινητικής, για παιδιά προσφυγικών οικογενειών, ηλικίας 2- 4 ετών, στο πλαίσιο δίγλωσσου προγράμματος μαθησιακής διαδικασίας.

Στον απογευματινό κύκλο λειτουργίας, από τις 4 μετά το μεσημέρι έως τις 8.30 το βράδυ, θα υλοποιείται πρόγραμμα με κύκλους διαπολιτισμικών δράσεων και εργαστηρίων για παιδιά 2- 6 ετών, σε ομάδες μεικτές από παιδιά τοπικού και προσφυγικού πληθυσμού. Το πρόγραμμα τόσο του πρωινού, όσο και του απογευματινού κύκλου θα παρέχεται δωρεάν στους συμμετέχοντες.Ολοήμερα διαθρησκειακά «βρεφονηπιαγωγεία», θα μπορούσαμε να πούμε, με την σφραγίδα του…

www.el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications