Βρέθηκαν 30 νεκροί κοντά σε ταβέρνα στο Κόκκινο Λιμανάκι - «Ήταν οικογένειες με μικρά παιδιά και βρέθηκαν αγκαλιασμένοι»
Βρέθηκαν 30 νεκροί κοντά σε ταβέρνα στο Κόκκινο Λιμανάκι - «Ήταν οικογένειες με μικρά παιδιά και βρέθηκαν αγκαλιασμένοι»

Εφιάλτης δίχως τέλος! Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε χωράφι κοντά σε ταβέρνα στο Κόκκινο Λιμανάκι εντοπίστηκαν 26 νεκροί (υπήρχαν και μικρά παιδιά) αγκαλιασμένοι..ο ένας πάνω στον άλλον και στη συνέχεια άλλοι 4 νεκροί κοντά στην περιοχή!

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του αντιδημάρχου Ραφήνας - Πικερμίου, Γιώργου Κοκόλη, ο οποίος ανέφερε ότι έχουν εντοπιστεί άλλες 26 σωροί σε χώρο ταβέρνας στην παραλία στο Μάτι και στη συνέχεια βρέθηκαν άλλοι 4.

Τρεις βρέθηκαν σε ταβέρνα και μια γυναίκα σε άλλο σημείο. Πάνω από 50 πλέον οι νεκροί. Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι οι νεκροί βρέθηκαν αγκαλιασμένοι καθώς ήταν οικογένειες που μόλις κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να σωθούν αγκαλιάστηκαν λίγα μέτρα από την θάλασσα.

Θυμίζετε ότι επίσημα, βάσει των ανακοινώσεων των αρμόδιων αρχών και της κυβέρνησης, οι νεκροί είναι 24. Υπάρχουν, επίσης, 156 τραυματίες.

Τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι άνθρωποι αυτοί πιθανότατα προσπάθησαν να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα και να μετακινηθούν από την ταβέρνα σε διπλανό χωράφι και τελικά εγκλωβίστηκαν.

Την τραγική είδηση που ανεβάζει τον αριθμό των θυμάτων από την πύρινη λαίλαπα στους 50, επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, ο δήμαρχος Ραφήνας Ευ. Μπουρνούς.

Δείτε το σημείο στο οποίο εγκλωβίστηκαν

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications