7 Ιουλ 2018

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο άνδρες από επιθέσεις σκύλων

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο άνδρες από επιθέσεις σκύλων

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχθηκε 49χρονος άνδρας.

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, τραυματισμένος στο πόδι από την επίθεση του σκύλου, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών ''Άγιος Ανδρέας'' κι αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Ωστόσο, στο νοσηλευτικό ίδρυμα του "Αγίου Ανδρέα" διεκομίσθη και ένας 31χρονος, που και αυτός έπεσε θύμα επίθεσης σκύλου.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη όταν το ζώο ιδιοκτησίας ενός 53χρονου, διέφυγε της προσοχής του και επιτέθηκε στο νεαρό, δαγκώνοντας στο πόδι.

Τα τραύματα και σε αυτή την περίπτωση ήταν ελαφρά και μετά την παροχή των πρώτων βοηθείων ο 31χρονος, αποχώρησε από το Νοσοκομείο.

Για τα περιστατικά σχηματίσθηκαν δικογραφίες από το Β' και Γ' Αστυνομικό Τμήμα Πατρέων αντίστοιχα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο άνδρες από επιθέσεις σκύλων
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: