Έφοδοι των Αρχών σε μαγαζιά με στυλό λέιζερ, μετά το περιστατικό της απώλειας όρασης του 9χρονου στον Βόλο
Έφοδοι των Αρχών σε μαγαζιά με στυλό λέιζερ, μετά το περιστατικό της απώλειας όρασης του 9χρονου στον Βόλο
x

Όπως φαίνεται από τα έγγραφα που έχει στη διάθεση του το protothema.gr, η εντολή της εισαγγελίας του Αρειου Παγου δόθηκε στις 29 Ιουνιου

Σαρωτικές εφόδους σε καταστήματα που διαθέτουν στυλό λέιζερ, κατάσχεση των προϊόντων και εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας για όσους ιδιοκτήτες διαθέτουν τα συγκεκριμένα gadgets κυρίως απο την Κίνα, με ελλιπή ή ανεπαρκή πιστοποίηση, ξεκινούν οι αστυνομικοί με εντολή της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Η κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών έγινε με αφορμή το περιστατικό στον Βόλο όπου, όπως ειχε αποκαλύψει το protothema.gr, μαθητής εννέα χρονών έχασε την όραση του απο στυλό με πράσινο λέιζερ. Μάλιστα, όπως φαίνεται από τα έγγραφα που έχει στη διάθεση του το protothema.gr, η εντολή της εισαγγελίας του Αρειου Παγου, εδώθη στις 29 Ιουνίου.

Με έγγραφο που διαβιβάστηκε στους εισαγγελείς εφετών και πρωτοδικων της χώρας, στο οποίο επισυνάπτεται και το δημοσίευμα του protothema.gr για το εννιάχρονο αγοράκι που μετά απο παιχνίδι με πράσινο λέιζερ υπέστη βλάβη στην ωχρά κηλίδα του ματιού του, επισημαίνεται ο σοβαρός κίνδυνος που διατρέχουν οι ανήλικοι ενώ ζητά να ενημερωθούν οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να ξεκινήσουν οι έλεγχοι στην αγορά.

Στις 4 Ιουλίου η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διαβίβασε σχετικό έγγραφο στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ όπου ζητάει απο τις αστυνομικές αρχές να κινήσουν τις σχετικές διαδικασίες και τη διενέργεια ελέγχων.

protothema.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications