Οι πυρκαγιές της Καλιφόρνιας φέρνουν μυστηριώδη εξανθήματα και παράξενες αλλεργικές αντιδράσεις.
Οι πυρκαγιές της Καλιφόρνιας φέρνουν μυστηριώδη εξανθήματα και παράξενες αλλεργικές αντιδράσεις.

Αυτό είναι πολύ περίεργο! Μια κοινότητα του Rancho Cordova ζητά απαντήσεις για τα μυστηριώση εξανθήματα και αυτό που φαίνεται να είναι μια παράξενη αλλεργική αντίδραση. Πολλά από τα περιστατικά συνέβησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μια εποχή που ξέσπασαν αρκετές πυρκαγιές. Αυτό έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν ο καπνός στον αέρα προκάλεσε τις αλλεργίες στο δέρμα.

" Το δέρμα μου ήταν σφιχτό και πρησμένο και μου έπνιγε συνεχώς το λαιμό ", δήλωσε η Τζένη Ματαμόρος.Ήταν στο σπίτι βλέποντας μια ταινία με το σύζυγό της με τα παράθυρα ανοιχτά όταν άρχισε να αισθάνεται άβολα.Είχα κνησμό στο στήθος μου και ένιωσα πολύ ζεστή. Τίποτα δεν ήταν διαφορετικό, γι 'αυτό άρχισα να αναρωτιέμαι ότι θα μπορούσε να είναι κάτι στον αέρα με τις πυρκαγιές ή την παράξενη μυρωδιά στην περιοχή.

" Εγώ έκανα φαγούρα και ξύπνησα, φουσκάλες σε όλο το πρόσωπό μου, στο λαιμό μου. Ξαφνικά άρχισα να καίγομαι, αισθάνθηκα σαν να έχω φαγούρα, ο λαιμός μου άρχισε να κλείνει, ένιωσα σαν να μην μπορούσα να αναπνεύσω ", δήλωσε η Tamara Steinhoff.

"Η δηλητηριώδης δρυς μπορεί να ταξιδέψει στον αέρα, οι αλλεργίες είναι τόσο ισχυρές ώστε να δημιουργήσουν μια αλλεργική αντίδραση, αλλά ο καθένας έχει διαφορετική ευαισθησία ", δήλωσε ο δερματολόγος Δρ Εμμανουήλ Μαυράκης. Ο Δρ Maverakis λέει ότι οι δηλητηριώδεις αντιδράσεις δρυός συνήθως συμβαίνουν 24-48 ώρες μετά την έκθεση.

Ο Maverakis προσθέτει: " Δεν νομίζω ότι πρόκειται να προκαλέσει εκτεταμένη έκρηξη με πολλούς ασθενείς, αλλά απολύτως εάν κάποιος είναι κοντά στην πυρκαγιά, αν κάποιος έρθει σε επαφή με δηλητηριώδη δρύινα είναι απολύτως μια πιθανότητα. "

Όμως τα πληρώματα πυρόσβεσης δεν έχουν επηρεαστεί, δήλωσε ο Metro Fire Cpt. Chris Vestal. " Κανείς από τους πυροσβέστες μας δεν αντιμετωπίζει τα συμπτώματα που αισθάνονται αυτοί οι γείτονες ", είπε.
Ωστόσο, ο γιατρός του Steinhoff έδωσε τα φάρμακά του.« Μου έδωσε φάρμακα και, σε παρένθεση, λέει« αντίδραση στη δηλητηριώδη δρυς » , είπε.

Τώρα ένα μυστηριώδες εξάνθημα που προκαλεί πολλά ερωτήματα για το τι υπάρχει στον αέρα.
Ενώ η ακριβής αιτία αυτών των εξανθημάτων δεν έχει ακόμη καθοριστεί, ο Δρ Μάβερακης λέει ότι η έκθεση στον ήλιο μπορεί επίσης να είναι ένας παράγοντας.

Αν παρατηρήσετε κάποιο ερεθισμό του δέρματος να το ξεπλύνετε γρήγορα, να εφαρμόσετε μια κρύα συμπίεση, να αποφύγετε την επιπλέον έκθεση στον ήλιο και να μιλήσετε σε έναν δερματολόγο.
Ή μήπως αυτά τα εξανθήματα δείχνουν καθαρά ότι μερικοί παίζουν με τη ζωή μας; Και ότι αυτές οι φωτιές είναι εθελοντικές; Ένα νέο είδος όπλου;

http://strangesounds.org/2018/07/mysterious-rashes-and-strange-allergic-reactions-brought-on-by-california-fires.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications