Νέες πληροφορίες από τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη για τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται
Νέες πληροφορίες από τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη για τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια της οικογένειας Φιλλιπόπουλου, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν κατά τη διάρκεια της πύρινης λαίλαπας.

Μαζί τους, αγνοούνται ο παππούς και η γιαγιά τους, ενώ χθες αργά το απόγευμα, ξεκαθάρισε το «τοπίο» όσο αφορούσε τις εικόνες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha από σκάφος που αποβίβαζε διασωθέντες, καθώς τελικά, τα κορίτσια που είχαν καταγραφεί στην εικόνα, δεν ήταν τελικά τα δίδυμα.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, η συμβολή του οποίου στις έρευνες ζητήθηκε από την οικογένεια των κοριτσιών ανέφερε στο enikos.gr:

«Είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο σοκαρισμένος… Έχω δει πολλά όλα αυτά τα χρόνια, όχι όμως τέτοιο πράγμα… Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό το κακό… Μακάρι να βοηθήσουμε και εμείς για να βρεθούν τα κορίτσια σώα.

Η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι παππούδες ήταν με την αδελφή του πατέρα των διδύμων στην οποία είπαν ότι έχει πιάσει φωτιά και προσπαθούν να φύγουν. Από τότε δεν απαντάει κανείς.

Το δε αυτοκίνητό τους, βρέθηκε άθικτο και κλειδωμένο, σε κοντινή ωστόσο απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκαν απανθρακωμένοι οι 26», ανέφερε στο enikos.gr o Γιώργος Τσούκαλης.

«Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, ώστε να βοηθήσουμε αυτή την οικογένεια. Ήδη ενημερωνόμαστε από τις αρμόδιες Αρχές και εύχομαι σύντομα να έχουμε κι άλλα στοιχεία».

πηγή dete.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications