Και πάλι οι αποκαλυπτικοί ήχοι ακούστηκαν στον ουρανό του Καναδά και της Ινδονησίας
Και πάλι οι αποκαλυπτικοί ήχοι ακούστηκαν στον ουρανό του Καναδά και της Ινδονησίας

Έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για παράξενους ήχους τύπου τρομπέτας από στον ουρανό στο κέντρο της πόλης Κάλγκαρι στην Αλμπέρτα, στον Καναδά και σε διάφορες τοποθεσίες σε ολόκληρη τη χώρα της Ινδονησίας τις τελευταίες ήμερες.

Αυτοί οι θόρυβοι έχουν αναφερθεί σε ολα τα μέρη του κόσμου για αρκετά χρόνια. Μερικοί μάρτυρες από διάφορα μέρη έχουν περιγράψει τους θορύβους ως έκρηξη βόμβας, άλλοι για πολλές εκρήξεις, επίσης πολλοί τον αναφέρουν ως μεταλλικό ήχο . Ίσως ο πιο περίεργος ήχος και ο πιο συνηθισμένος που ακούγεται κατά τη διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων είναι ο ήχος μιας τρομπέτας που ορισμένοι άνθρωποι το έχουν ερμηνεύσει ως την αποκάλυψη.

Οι ήχοι προκάλεσαν μεγάλη σύγχυση μεταξύ αυτών που τους άκουσαν.Φυσικά, αυτό το απίστευτα ασυνήθιστο φαινόμενο προκάλεσε ορισμένες θεωρίες σχετικά με το τι μπορεί να προκαλεί τους θορύβους.

Κάποιοι μιλούν για την "αποκάλυψη".
Οι θόρυβοι μπορεί να είναι ένας πρόγονος της αποκάλυψης, δεδομένου του ήχου των σάλπιγγων που τείνουν να τους συνοδεύουν. Άλλοι έχουν προτείνει ότι δεν έχει καμία σχέση με το υπερφυσικό.

Οι ασυνήθιστοι ήχοι θα μπορούσαν να συνδέονται με μυστικά κυβερνητικά πειράματα που διεξάγονται. Έχει προταθεί ότι οι θόρυβοι θα μπορούσαν να σχετίζονται με το HAARP, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ελέγξει τον καιρό υποτίθεται.

Σύμφωνα με την Linda Molten Howe, η απάντηση μπορεί να είναι πολύ λιγότερο ανησυχητική, οι περίεργοι θόρυβοι είναι πολύ πιο πιθανό να προκλήθηκαν από κινήσεις μέσα στις τεκτονικές πλάκες της Γης. Καθώς οι πλάκες αυτές κινούνται εκπέμπουν ηχούν και φαίνεται να προέρχονται από τον ουρανό.

Αυτή η θεωρία επίσης δεν ευσταθεί διότι αν ηταν έτσι θα έγραφαν για αυτούς τους ήχους χρονιά τώρα, το φαινόμενο αυτό ειναι των τελευταίων 5-10 χρόνων , αν ηταν από τεκτονικές πλάκες θα τους άκουγαν από πολύ παλιά και θα τους είχαν αναφέρει, εκτός αυτού μονο από το παρακάτω βιντεο ειναι φανερό ότι οι ήχοι δεν προέρχονται από τα έγκατα της Γης.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications