Κατάλαβες Γιατί Καίγονται να Ξεπουλήσουν τη Μακεδονία; ΔΕΝ είναι Αυτό που Νομίζετε
Κατάλαβες Γιατί Καίγονται να Ξεπουλήσουν τη Μακεδονία; ΔΕΝ είναι Αυτό που Νομίζετε

Μεγάλος ο πόνος κι ο καημός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να λύσουν ξαφνικά και με συνοπτικές διαδικασίες το δήθεν πρόβλημα που έχει η Ελλάδα με τα Σκόπια, λες και η Ελλάδα είχε ποτέ ανάγκη το μικρό αυτό κρατίδιο, το οποίο οφείλει την ύπαρξή του στην οικονομική στήριξη, που κατά το πλείστον, παρέχουν Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται εκεί επαγγελματικά, μεταφέροντας τις επιχειρήσεις τους, ώστε να γλυτώσουν από τη φορολογική αφαίμαξη της πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης.

Αυτό λοιπόν το δήθεν πρόβλημα, για να γίνει ξαφνικά μεγάλο και άξιο λόγου, αφού κανείς δεν έβλεπε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το παρουσίασαν ως πιθανό μελλοντικό πρόβλημα (!) που θα μπορούσε να υπάρξει, αν ένας πιθανός εμφύλιος, πιθανώς κατακερμάτιζε αυτό το κρατίδιο και γινόταν αυτό αιτία αψιμαχιών στην περιοχή, υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν συμφέρει την Ελλάδα.

Κάτι δηλαδή, που όχι μόνο συμφέρει την Ελλάδα, αλλά θα της έλυνε και το πρόβλημα μια για πάντα, με την εξαφάνιση αυτού του μορφώματος-εκτρώματος που δημιούργησε ο Τίτο και συντηρεί η Νέα Τάξη, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το παρουσίασε ως μέγα πρόβλημα και έστησε όλο αυτό το σκηνικό της κατεπείγουσας ανάγκης για εξεύρεση λύσης, που κάθε άλλο, παρά μας λύνει τα προβλήματα και βάζει σε θανάσιμο κίνδυνο την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας και την ειρήνη στα Βαλκάνια.

Πήγαν λοιπόν να λύσουν αυτό το πολύ «επείγον» θέμα και ξεπούλησαν όλα τα όσια και ιερά της πατρίδας μας, το αίμα και τα βάσανα όλων των Ελλήνων που μαρτύρησαν για να κρατήσουν την πατρίδα μας ελεύθερη, όχι μόνο από τους κατακτητές που επιβουλεύονται τα εδάφη μας, αλλά περισσότερο από τους παραχαράκτες της ιστορίας, που θέλουν να εξαφανίσουν οτιδήποτε Ελληνικό έχει απομείνει σε αυτόν εδώ τον τόπο, ο οποίος αποτελεί την κοιτίδα του Ελληνισμού, αφού εδώ γεννήθηκε και μεγαλούργησε μέσα στους αιώνες το Ελληνικό έθνος.

Δεν υπολόγισαν ούτε ιστορία, ούτε πατρίδα, ούτε νεκρούς, ούτε και τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας των Ελλήνων που λένε ΟΧΙ σε αυτό το ξεπούλημα της ιστορίας και της χώρας τους.

Δίνουν το όνομα Μακεδονία, που στην ουσία είναι η ίδια η Ελλάδα, δίνουν τη Θεσσαλονίκη, αφού σύμφωνα με τη Διεθνή Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας τα Σκόπια θα έχουν δικαίωμα για πρόσβαση στο Αιγαίο, φυσικά μέσω της Θεσσαλονίκης και του λιμανιού της, που τόσα χρόνια ορέγονται και προπαγανδίζουν ότι τους ανήκουν τα κοράκια της Σκοπιανής προπαγάνδας. Χάρισμα λοιπόν και η Θεσσαλονίκη στους Σκοπιανούς.

Τους δίνουν ΑΟΖ στο Αιγαίο και φυσικά όλα τα δικαιώματα που ακολουθούν μια τέτοια παραχώρηση, αφού πάλι θα έχουν δικαίωμα οι Σκοπιανοί, με βάση τη Διεθνή Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας, για ελεύθερη πρόσβαση στο Αιγαίο, εκμετάλλευση της ελληνικής ΑΟΖ, χρήση λιμένων της Ελλάδας και απόκτηση ακόμα και ναυτικού εμπορικού Στόλου με ναυτική σημαία της Μακεδονίας που θα κυματίζει μέσα στη Θεσσαλονίκη κάτω από τον Λευκό Πύργο!

Κι είναι να αναρωτιέται κανείς τι τους έπιασε όλους έτσι ξαφνικά;
Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά τα κατάπτυστα, όλο αυτό το θέατρο του παραλογισμού και του διαγωνισμού πάνω στο βήμα της Βουλής για το ποιος θα δώσει περισσότερα στους εχθρούς μας; Ποιούς κοροϊδεύουν, αν όχι τους ίδιους τους εαυτούς τους;

Αυτά αναρωτιούνται όσοι δεν παρακολουθούν όσα λέει εδώ και δεκαετίες ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, ο οποίος είχε προειδοποιήσει για όσα έρχονται εδώ και χρόνια και πρώτα από όλους με το βιβλίο του «Απόρρητος φάκελος Τσαμουριά» κι ύστερα με πλήθος άλλα βιβλία και εκπομπές.

Ποιος δεν θυμάται την επίσκεψη Νετανιάχου στη Θεσσαλονίκη, όπου έτρεξε και ο Αλέξης Τσίπρας να τον υποδεχθεί και μαζί με τον Αναστασιάδη τον πρόεδρο της Κύπρου συμφώνησαν, Κύριος οίδε, τι νέα επιζήμια καθέκαστα για τη χώρα μας.

Όποιος θυμάται εκείνη την επίσκεψη σίγουρα θα θυμάται, τη χαρά με την οποία ο Νετανιάχου περιφερόταν βολτάροντας στη Νέα Σιών, όπως αποκαλούν οι Ιουδαίοι τη Θεσσαλονίκη, τους παράξενους ήχους από τον ουρανό που ακούγονταν εκείνη την ημέρα, την επίσκεψη στο Μέγαρο Μουσικής για τα μυστικά τεκταινόμενα της οποίας μας είχε πληροφορήσει σε εκπομπή του live, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος.

Κι ερχόμαστε τώρα στην κρίσιμη ώρα, που όλη αυτή η προετοιμασία από την ελίτ της Λευκής Αδελφότητας εδώ και δεκαετίες, η οποία υπήρχε σε μυστικούς χάρτες του ΝΑΤΟ για τη δημιουργία κράτους της Μακεδονίας, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, ως ανεξάρτητης Ευρωπαϊκής επαρχίας, παίρνει σάρκα και οστά.

Γιατί;
Γιατί δεν θέλουν οι σκοταδιστές που ελέγχουν τον πλανήτη κι ετοιμάζονται να δώσουν τη διακυβέρνησή του στο εκλεκτό τους Παγκόσμιο ηγέτη, που θα έρθει να τον διοικήσει, να είναι η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία κάτω από τον έλεγχο οποιουδήποτε κράτους και ιδιαίτερα της Ελλάδας. Δεν θέλουν να είναι και να λέγεται Ελληνική, ούτε η Μακεδονία, αλλά πολύ περισσότερο η Θεσσαλονίκη, αφού τα αφεντικά τους έχουν πολύ παλιούς ανοικτούς λογαριασμούς με τους Έλληνες, που τους έκλειναν στα Τάρταρα κάθε φορά που προσπαθούσαν να καταλάβουν την επιφάνεια του πλανήτη.

Έχουμε όμως κι εμείς οι Έλληνες πολλούς ανοικτούς λογαριασμούς να κλείσουμε με αυτούς τους απάνθρωπους και μισάνθρωπους κι όσο πλησιάζουμε προς την τελική ώρα της αναμέτρησης στον ιερό αυτό τόπο από όπου ξεκίνησαν όλα, τα δεινά που δίνουν σε μας και την πατρίδα μας μπορεί να μεγιστοποιούνται, αλλά θα τα ξεπληρώσουμε όλα, ένα προς ένα, μόλις εμφανιστεί ο Μέγιστος των Ελλήνων που θα τους στείλει από κει που ήρθαν, όπως έκανε και τότε που ξεκίνησε από την Πέλλα και κατέκτησε τον κόσμο.

Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος και τον κόσμο κυριεύει, γι’ αυτό προσέξτε όλοι εσείς που πουλάτε και την ψυχή σας στον εχθρό, προσέξτε τι κάνετε και τι λέτε. Προσέξτε, γιατί την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη όμως κανείς. Έρχεται η ώρα πουο φέρων τα σύμβολα και το της Ζωοποιού Τριάδος σημείον
και την εξ Ολύμπου άμα τε κι εξ Ανατολής σπάθην,
μετά ρομφαίας διστόμου εκ του στόματος αυτού εξελθούσης,
πορθήσει, υπέρ της του Θεού Δόξης, πάσαν και πίονα γαίαν.
Υφήλιος γαρ πάσα σημείον Σταυρού και Λόγον Θεού λαβούσα,εν ειρήνη διάξει άχρι τελεσθή τα χίλια έτη,
τα εκ του Πατρός ορισθέντα.
Τις γαρ όμοιος τω πολεμούντι υπέρ της του Θεού Δόξης;
Τις δύναται πολεμήσαι μετ’ αυτού;

Κανείς δεν θα μπορέσει να σταθεί μπροστά του, πόσο μάλλον να αντισταθεί, ούτε αρχαίος θεός, ούτε άνθρωπος, γι’ αυτό οι ώρες όλων είναι μετρημένες. Ας τις διαχειριστείτε λοιπόν κυρίες και κύριοι που αποφασίζεται για το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας, κατά το συμφέρον της αθάνατης ψυχής σας και της κούφιας κεφαλής σας.

.el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications