Η στιγμή που σερβιτόρα κάνει τον άντρα που τη χούφτωσε να το μετανιώσει πικρά (βίντεο)
Η στιγμή που σερβιτόρα κάνει τον άντρα που τη χούφτωσε να το μετανιώσει πικρά (βίντεο)

Η Emelia Holden, όπως φαίνεται και στο βίντεο από κάμερες του καταστήματος έκανε τη δουλειά της όταν ένας πελάτης που πέρασε την χούφτωσε από πίσω.

Το όνομα του πελάτη ήταν Ryan Cherwinski, και έτρωγε στο μαγαζί μαζί με τη μητέρα των παιδιών του (αλλά και τα δύο παιδιά του!). Όλα αυτά συνέβησαν στο Vinnie Van Go-Go’s, μια πιτσαρία στη Σαβάνα της Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Ο πελάτης συνελήφθη και πέρασε δύο βράδια στη φυλακή. Η δίκη του για σ@ξουαλική επίθεση θα γίνει σύντομα.

Η σερβιτόρα έγινε ήδη διάσημη και χρησιμοποιεί την παγκόσμια προσοχή για να μαζέψει μέσω του Go Fund Me χρήματα για ένα Καταφύγιο Ζώων, τη δράση του οποίου στηρίζει εδώ και χρόνια.

Μιλώντας στο People είπε: «Δεν ξέρω πώς κατάφερα να αντιδράσω έτσι. Δεν μου έχει ξανασυμβεί. Δεν γνώριζα καν πως ήμουν τόσο δυνατή. Του είπα ότι δεν μπορεί να με αγγίζει, κι ότι αν το κάνει πρώτος θα τον αγγίζω κι εγώ.

Δεν χαίρομαι γι’ αυτό που συνέβη. Χαίρομαι όμως που βγήκε κάτι θετικό απ’ αυτό. Χαίρομαι που είδαν εκατομμύρια γυναίκες ότι, ναι, μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Επίσης, έχεις το δικαίωμα να φορέσεις ό,τι θέλεις χωρίς να πρέπει να ανησυχείς ότι κάποιος θα σε χουφτώσει.»

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications