Η Ιταλία ξεκινά πόλεμο κατά της λαθρομετανάστευσης - Μ.Σαλβίνι: «Μαφία & ΜΚΟ είναι τα ίδια σκ...τά-Θα τα καθαρίσουμε»
Η Ιταλία ξεκινά πόλεμο κατά της λαθρομετανάστευσης - Μ.Σαλβίνι: «Μαφία & ΜΚΟ είναι τα ίδια σκ...τά-Θα τα καθαρίσουμε»

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι επισκέφθηκε αγροικία, η οποία κατασχέθηκε πρόσφατα από τη μαφία στην περιφέρεια της Τοσκάνης και έστειλε από εκεί το μήνυμά του στους δουλεμπόρους των παράνομων μεταναστών, την ιταλική μαφία που εμπλέκεται στις μεταφορές αποκομίζοντας κέρδη δισεκατομμυρίων ευρώ, αλλά και τις ΜΚΟ που συνεργάζονται μαζί τους: «Μαφιόζοι και δουλέμποροι μεταναστών για μένα είναι τα ίδια σκ...τά. Δεν ξέρω αν ένας υπουργός μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη, αλλά στην Ιταλία, οι μπίζνες για εσάς να ξέρετε ότι έχουν τελειώσει. Θα σας καθαρίσουμε», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός.

«Την μαφία δεν την καταπολεμάς με βιβλία και ταινίες, αλλά παίρνοντάς τους και τα εσώρουχα», δήλωσε ο γραμματέας της Λέγκα κηρύσσοντας τον πόλεμο σιν τριπλέτα που έχει μεταφέρει στην Ιταλία 750.000 παράνομους μετανάστες από το 2015 μέχρι σήμερα και 6 εκατομμύρία συνολικά τη τελευταία 25ετία, αλλάζοντας την πληθυσμιακή και εθνολογική σύνθεση της ιταλικής χερσονήσου: Τώρα το 10% μιας χώρας που το 1990 είχε 95% καθολικούς και 5% προτεστάντες, ορθόδοξους, Εβραίους κλπ. είναι μουσουλμάνοι και βάσει του ρυθμού γεννήσεων και της συνεχιζόμενης ροής μεταναστών, σε 20 χρόνια θα αποτελούν το 20% του πληθυσμού, αλλάζοντας όλα τα κοινωνικά, θρησκευτικά και πολιτικά δεδομένα.

Η Ιταλία έχει γίνει πλέον μια κατεκτημένη χώρα. Τεράστια κύματα εισβολέων καταφθάνουν κάθε μέρα στη Σικελία και τη Λαμπεντούζα.

Ήδη, πριν από τον πνιγμό των μεταναστών τον Οκτώβριο του 2013, έρχονταν κατά χιλιάδες. Αλλά μετά την 3η Οκτωβρίου 2013, αφότου τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι πολιτικοί στοχοποίησαν τους Ιταλοί ως «ενόχους» και όλοι οι Ευρωπαίοι, βάλθηκαν να τους κατηγορούν ότι είναι υπεύθυνοι για το ατύχημα, το ιταλικό ναυτικό, κάτω από τις διαταγές της ΕΕ έχει αναγκαστεί να εφαρμόσει τη επιχείρηση ‘Mare Nostrum’ και πηγαίνει και ψάχνει για καραβιές μεταναστών κάθε μέρα, στη μέση της Μεσογείου, για να τους φέρει πίσω στις ιταλικές ακτές!

Πρέπει να αποτελεί πρωτιά σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας: το ναυτικό μιας χώρας συμμετέχει στην εισβολή στην χώρα που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται!

Και υπάρχει περισσότερο κερασάκι στην τούρτα όσον αφορά την περιφρόνηση για τους Ιταλούς και τους λαούς της Ευρώπης : - Στις 21 Ιανουαρίου 2014, η ιταλική Γερουσία αποφάσισε να καταργήσει το έγκλημα της παράνομης εισόδου! Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε αλλοδαπός, χωρίς βίζα, χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα, μπορούσε να έρθει και να εγκατασταθεί στην Ιταλία, χωρίς να παραβιάζει κάποιο νόμο!

- Ένας παράνομος μετανάστης φθάνοντας στην Ιταλία έχει άμεσα το δικαίωμα σε τροφή και στέγη, σε δωρεάν ιατρική περίθαλψη και ένα χαρτζιλίκι 30 ευρώ την ημέρα ενώ...

- Το 85% των συνταξιούχων Ιταλών έχει λιγότερο από 30 ευρώ την ημέρα και θα πρέπει, με το ποσό αυτό, να πληρώσουν για ενοίκιο, τρόφιμα κλπ ... Απίστευτα πράγματα για να κλαις...- Όσον αφορά την εθνική υγεία, πολλοί παράνομοι μετανάστες κουβαλούν μαζί τους πολυ - ανθεκτική φυματίωση και πολλοί έχουν τον ιό HIV (ενώ ήδη εκφράζονται φόβοι και για τον θανατηφόρο ιό Έμπολα)...

Ολα αυτά δεν είναι καινούρια φυσικά. Η «μεγάλη έφοδος» ξεκίνησε το 2010: Τη νύχτα της 12ης Μαρτίου 2011, στο Teatro dell'Opera της Ρώμης, o Riccardo Muti, ο διεθνούς φήμης Ιταλός μαέστρος, παραβαίνοντας το πρωτόκολλο της όπερας, μίλησε με συγκίνηση και παραστατικότητα για την παρακμή της Ιταλίας (και της Ευρώπης) «...η θανάτωση του πολιτισμού σε μια χώρα όπως η Ιταλία είναι ένα έγκλημα κατά της κοινωνίας. Ο πολιτισμός είναι η πνευματική κόλα που κρατά τον λαό ενωμένο» είπε ο Μούτι.

Ύστερα ενθάρρυνε το κοινό να τραγουδήσει το “Va, pensiero” (‘Χορωδία των Εβραίων Σκλάβων’, εμπνευσμένο από τον 137ο Ψαλμό), από την όπερα Nabucco (1842) του Verdi. Το κοινό της όπερας πράγματι σηκώθηκε και τραγούδησε μαζί με την επί σκηνής χορωδία, ενώ κάποια από τα μέλη της χορωδίας είχαν δακρύσει.

Δείτε το συγκλονιστικό στιγμιότυπο:

pronews

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Δεν είναι διαφήμιση, είναι προπαγάνδα…… ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει από το να προωθήσεις σχέσεις από τις οποίες δεν μπορούν ποτέ να γεννηθούν λευκά παιδιά;
http://redskywarning.blogspot.com/2018/07/blog-post_3.html

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications