8 Ιουλ 2018

Στην Αυστραλία θα επιβάλουν πρόστιμο 2 φορές τον μήνα στους γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους! τι δεν κατάλαβες?

Στην Αυστραλία θα επιβάλουν πρόστιμο 2 φορές τον μήνα στους γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους! τι δεν κατάλαβες?

Στην Αυστραλία θα κάνουν πολύ αυστηρούς τους κανονισμούς για τους εμβολιασμούς, αφού θα αρχίσει να επιβάλει πρόστιμα 2 φορές τον μήνα στους γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

Στην Αυστραλία οι νόμοι για τους εμβολιασμούς είναι πολύ αυστηροί, αφού σε πολλές πόλεις τα παιδιά δεν μπορούν να εγγραφούν στα σχολεία και τα νηπιαγωγεία, αν δεν έχουν κάνει εμβόλια. Ο καινούργιος νόμος βρίσκεται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου.

Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που αντιτίθεται στους εμβολιασμούς για ηθικούς ή φιλοσοφικούς λόγους, οι οποίοι δεν θα εξαιρούνται από τον καινούργιο νόμο.

Wikispaces «Οι γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους για κάποια ασθένεια θα χάνουν μέρος του οικογενειακού επιδόματος, ξεκινώντας από την 1η Ιουλίου.

Το κάθε οικογενειακό επίδομα θα μειώνεται κατά 28 δολάρια το δεκαπενθήμερο για κάθε παιδί που δεν πληροί τις προϋποθέσεις εμβολιασμού», ανέφερε ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ντάν Τεάν.

«O εμβολιασμός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να προστατεύσουμε τα παιδιά από ασθένειες που μπορούν να αντιμετωπιστούν με εμβόλια.

Οι γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους τα βάζουν σε κίνδυνο, όπως βάζουν σε κίνδυνο και τα παιδιά άλλων», πρόσθεσε.

ΥΓ, οποιος ψάξει ποιοι βρίσκονται πίσω όλα αυτά σε όλο τον κόσμο θα μείνει έκπληκτος!(αν έχει λογική)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Στην Αυστραλία θα επιβάλουν πρόστιμο 2 φορές τον μήνα στους γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους! τι δεν κατάλαβες?
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: