Στην Αυστραλία θα επιβάλουν πρόστιμο 2 φορές τον μήνα στους γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους! τι δεν κατάλαβες?
Στην Αυστραλία θα επιβάλουν πρόστιμο 2 φορές τον μήνα στους γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους! τι δεν κατάλαβες?

Στην Αυστραλία θα κάνουν πολύ αυστηρούς τους κανονισμούς για τους εμβολιασμούς, αφού θα αρχίσει να επιβάλει πρόστιμα 2 φορές τον μήνα στους γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

Στην Αυστραλία οι νόμοι για τους εμβολιασμούς είναι πολύ αυστηροί, αφού σε πολλές πόλεις τα παιδιά δεν μπορούν να εγγραφούν στα σχολεία και τα νηπιαγωγεία, αν δεν έχουν κάνει εμβόλια. Ο καινούργιος νόμος βρίσκεται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου.

Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που αντιτίθεται στους εμβολιασμούς για ηθικούς ή φιλοσοφικούς λόγους, οι οποίοι δεν θα εξαιρούνται από τον καινούργιο νόμο.

Wikispaces «Οι γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους για κάποια ασθένεια θα χάνουν μέρος του οικογενειακού επιδόματος, ξεκινώντας από την 1η Ιουλίου.

Το κάθε οικογενειακό επίδομα θα μειώνεται κατά 28 δολάρια το δεκαπενθήμερο για κάθε παιδί που δεν πληροί τις προϋποθέσεις εμβολιασμού», ανέφερε ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ντάν Τεάν.

«O εμβολιασμός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να προστατεύσουμε τα παιδιά από ασθένειες που μπορούν να αντιμετωπιστούν με εμβόλια.

Οι γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους τα βάζουν σε κίνδυνο, όπως βάζουν σε κίνδυνο και τα παιδιά άλλων», πρόσθεσε.

ΥΓ, οποιος ψάξει ποιοι βρίσκονται πίσω όλα αυτά σε όλο τον κόσμο θα μείνει έκπληκτος!(αν έχει λογική)

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications