Φρίκη προκαλεί η υπόθεση της 55χρονης: Με τα νύχια τραυμάτιζε βρέφη στα νότια προάστια
Φρίκη προκαλεί η υπόθεση της 55χρονης: Με τα νύχια τραυμάτιζε βρέφη στα νότια προάστια

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της 55χρονης γυναίκας, η οποία φέρεται να πλησίαζε και να χαράκωνε μωρά που βρίσκονταν με τις μητέρες τους σε Mall των νοτίων προαστίων.

Από αστυνομικές πηγές, η γυναίκα φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Eίναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι πήγε από τα Λιόσια, όπου διαμένει, έως το εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, για να χαρακώσει παιδιά, πιθανότατα με τα νύχια της.

Η 55χρονη φέρεται να χαράκωσε τρία μωρά στο πόδι, την ώρα που αυτά ήταν στην αγκαλιά της μητέρας τους, στο μεγάλο εμπορικό κέντρο.

Σημειώνεται ότι επέλεγε πάντα χώρους και ώρες όπου υπήρχε συνωστισμός, πλησίαζε τους γονείς με τα καρότσια και την ώρα που οι ίδιοι δεν κοιτούσαν, πλήγωνε τα βρέφη με τα νύχια της.

Η γυναίκα αρχικά προσήχθη, αργά χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ αναγνωρίστηκε από τις μητέρες που επιτέθηκε στο παιδί τους.

Σύμφωνα πάντα τις αστυνομικές πηγές, η κατηγορούμενη επιτέθηκε στα τρία μωρά, την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, ενώ οι καταγγελίες σε βάρος της έγιναν στην αστυνομία μια εβδομάδα αργότερα.

Η 55χρονη οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απρόκλητης σωματικής βλάβης κατ΄ εξακολούθηση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications