1 Ιουλ 2018

Τέλος η Αννίτα Πάνια από το Epsilon - Ο λιτός αλλά όλο νόημα αποχαιρετισμός της!

Τέλος η Αννίτα Πάνια από το Epsilon - Ο λιτός αλλά όλο νόημα αποχαιρετισμός της!

Κυρία με "Κ" κεφαλαίο...

Αυλαία έριξε χθες η εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Epsilon!

Η παρουσιάστρια λίγο πριν το φινάλε αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, έστειλε τις ευχαριστίες της και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο πρόγραμμα του σταθμού, παρόλο που εκείνη αποχωρεί.

"Τηλεθεατόπουλα μου φτάσαμε στο τέλος της εκπομπής, στο τέλος της σεζόν, στο τέλος της συνεργασίας με το Epsilon. Μην περιμένετε να πω βαρύγδουπα, τα έχουμε πει όλα. Εγώ έκλεισα τη συνεργασία μου με το Epsilon.

Ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που πέρασα εδώ. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον Σωτήρη Σπαθάρη τη σκηνοθετάρα μου, τη Χρύσα Ζορκάδη την αρχισυντάκτρια μου, όλους μου τους συνεργάτες, τον Χρήστο Γλυμή τον παραγωγό μας, όλους τους τεχνικούς τα αρχηγόπουλα.

Να ευχηθούμε στο Epsilon καλή επιτυχία στο νέο του πρόγραμμα και εμείς τηλεθεατόπουλα μου να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία και καλό καλοκαίρι. Τα λέμε!"

Πηγή: www.gossip-tv.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Τέλος η Αννίτα Πάνια από το Epsilon - Ο λιτός αλλά όλο νόημα αποχαιρετισμός της!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: