Εφιάλτης για 20χρονη στο Βόλο: Την έλουσε με βενζίνη στη μέση του δρόμου
Εφιάλτης για 20χρονη στο Βόλο: Την έλουσε με βενζίνη στη μέση του δρόμου

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου οδηγήθηκε την Παρασκευή για να δικαστεί ο 35χρονος ημεδαπός, γνωστός στον Βόλο ως «Κάμελ».

Μετά από πολύχρονη «απουσία», ο «Κάμελ», «χτύπησε» ξανά προχθές το απόγευμα, όμως αυτή τη φορά φέρεται να ανέπτυξε επιθετική συμπεριφορά. Τριγυρνώντας μόνος στους δρόμους με ένα μπουκάλι βενζίνη, συνάντησε τυχαία στον δρόμο στη Νέα Ιωνία μία 20χρονη κοπέλα και την περιέλουσε με αυτό.

Ο 35χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο κατηγορούμενος κρατήθηκε και δικάστηκε την Παρασκευή στο Αυτόφωρο. Ο ίδιος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι λαμβάνει χάπια, καθώς ακολουθεί μία αγωγή. Τόνισε ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου που τον συνέλαβε.

Ο ίδιος είπε ότι είναι άστεγος και κοιμάται σε ένα βαγόνι.

«Έχυσε βενζίνη στο πρόσωπο και μετά δεν μπορούσα να δω καλά», είπε εξεταζόμενη στο δικαστήριο η 20χρονη, που έπεσε θύμα της επίθεσης. Η ίδια επισήμανε ότι η όρασή της επανήλθε αφού έβαλε σταγόνες σύμφωνα με οδηγίες γιατρού.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 40 μηνών. Μάλιστα, το Αυτόφωρο δεν αναγνώρισε τη δυνατότητα στον κατηγορούμενο η ποινή του να έχει αναστολή ή να μπορεί να ασκήσει έφεση, καθώς είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Μετά τη δίκη ο «Κάμελ» άσκησε έφεση, αλλά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στη φυλακή.

Πηγή: taxydromos.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications