Εφιαλτικές στιγμές για τη Λαμπίρη στο Μάτι – Σώθηκε τελευταία στιγμή από τη φωτιά
Εφιαλτικές στιγμές για τη Λαμπίρη στο Μάτι – Σώθηκε τελευταία στιγμή από τη φωτιά

Το χάος και τον πανικό που έζησε ενώ έβλεπε την πυρκαγιά να πλησιάζει στο σπί τους στο Μάτι, περιέγραψε η Χριστίνα Λαμπίρη, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Παντού».

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Θανάσης Αδαμόπουλος κατάφεραν να γλιτώσουν τελευταία στιγμή αλλά η φωτιά έκαψε ολοσχερώς το σπίτι τους.

«Βλέπω μαύρο καπνό, ενημερώνω τον άντρα μου ότι κάτι δεν μου αρέσει σε όλο αυτό το πράγμα. Πρέπει να ήταν γύρω στις 18.15.

»Μέχρι τις 18.40 που πρόλαβα να μπω στο αυτοκίνητο, η φωτιά έκαιγε το διπλανό σπίτι που είναι μεσοτοιχία με το δικό μας.

»Κοιτούσα πίσω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου και έβλεπα την άκρη της φλόγας στα πεύκα!

»Δεν υπήρχε κανένας να μας ενημερώσει να εκκενώσουμε την περιοχή, δεν υπήρχε κανένα πυροσβεστικό, επικρατούσε ένα χάος! Έτρεχε με 120 χλμ την ώρα η φωτιά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε συγκλονισμένη ότι ένας άνθρωπος ξεψύχησε στη γωνία του σπιτιού της. «

Στη γωνία ακριβώς του σπιτιού μας υπήρχε ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε τελειώσει», είπε και κατήγγειλε ότι κανείς δεν τους ενημέρωσε να εκκενώσουν την περιοχή.

«Οι ζημιές είναι ατελείωτες! Τα πάντα γύρω εξαϋλώθηκαν. Το τοπίο, η φύση τελείωσε! Το Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι έχει σβηστεί από το μυαλό μας και από τον χάρτη, θα το θυμόμαστε σαν μια ωραία ανάμνηση και θα τα δείχνουμε μέσα από τις φωτογραφίες στα εγγόνια μας. Δεν υπάρχει τίποτα, είναι όλα χώμα», δήλωσε συγκινημένη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications