Αυτά μονο στην Ελλάδα - Βασιλικά ανάκτορα Τατοΐου:Σε καμία χώρα δεν άφησαν τα ανάκτορα να γίνουν ερείπια!!
Αυτά μονο στην Ελλάδα - Βασιλικά ανάκτορα Τατοΐου:Σε καμία χώρα δεν άφησαν τα ανάκτορα να γίνουν ερείπια!!

Σε όλες τις χώρες του κόσμου τα ανάκτορα τα έχουν στην πένα στο ελλαδιστάν γκρεμίζουν από τον χρονο,και από τους βάρβαρους βάνδαλους που αυτοπροσδιορίζονται ως απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων!!

2014 : Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης στο πρώην βασιλικό κτήμα στο Τατόι,
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Οινοποιείο και την Οικία Αρχικηπουρού, καθώς και για τη στέγη του Κοιμητηριακού Ναού της Αναστάσεως, που έχει αρχίσει η αλλαγή της. Επίσης, με τα χρήματα που έχουν εκταμιευθεί για τις άμεσες παρεμβάσεις, ύψους περίπου 70.000 ευρώ, προβλέπεται να γίνουν σωστικά έργα στο Δασονομείο, στο Ξυλουργείο, στο Σιδηρουργείο και στο Κτίριο Προσωπικού. Ανάλογα με τα κονδύλια, τα έργα θα επεκταθούν και σε άλλα κτίρια του ιστορικού πυρήνα. Από τοτε μάλλον δεν άλλαξε κάτι άλλο, και ξέρετε πως πάνε αυτά:70.000 ευρώ, πήγαν δεξιά και αριστερά και άντε να έριξαν 30.000 ευρώ!αφού χρέωσαν τα πάντα εις διπλούν! .

Η φρουρά Τατοΐου απέκτησε και πάλι το περιπολικό τύπου τζίπ
April 30, 2017 - Ανακοινώσεις
Ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου ενημερώθηκε οτι ο αστυνομικός σταθμός του Κτήματος απέκτησε και πάλι το πολυπόθητο περιπολικό, τύπου τζίπ, για να μπορεί να κάνει τις περιπολίες σε όλο τον ιστορικό πυρήνα του κτήματος. Έχουμε πολλές φορές θίξει το ζήτημα σε όλα τα επίπεδα και δεκάδες δημοσιεύματα έχουν γίνει μέχρι να βρεθεί λύση. Σε όλες τις επίσημες επαφές του Συλλόγου με τα συναρμόδια Υπουργεία θέταμε επιτακτικά το ζήτημα.
Μένει πλέον η απόφαση να αυξηθεί η δύναμη του αστυνομικού σταθμού και να ενισχυθούν οι βάρδιες. Εκφράζουμε την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας για τις εξελίξεις. Είναι ένα θετικό βήμα για την ασφάλεια του χώρου, των εγκαταστάσεων και των επισκεπτών. Ευχαριστούμε πολύ την φρουρά Τατοΐου για όλες τις προσπάθειές τους. Είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους.http://www.tatoi.org/i-froura-tatoΐou-apektise-ke-pali-to-peripoliko-typou-tzip/

Ο αστυνομικός σταθμός φρουράς τι ακριβώς κάνει εκεί στο πουθενά? και γιατί τόση χαρά για το τζίπ? που να κάνει περιπολίες, σε 1-2 δρόμους που έχει που μπορεί να περάσει αυτοκίνητο; και τι δουλειά έχουν εκεί αστυνομικοί? να πληρώνονται τα βύσματα οι αστυνομικοί να πάνε εκεί να αράζουν όλη μέρα? γιατί δεν βάζουν ανεξάρτητους υπάλληλους οχι να κάνουν περιπολία με τζίπ άλλα με τα ποδιά, όπως αρμόζει στην περιοχή να επιβλέπουν την περιοχή?

Το "Υπουργείο Πολιτισμού" αντί να πληρώνει τους κοπρίτες στα γραφεία (όλοι βύσματα κατι βουτυρόπαιδα παιδιά των βουλευτών ) που δεν κάνουν τίποτα, γιατί δεν πληρώνει 5-6 καθαρίστριες να συντηρούν τον χώρο εκεί?

Απέναντι από την βασιλική κατοικία που ειναι το μονο κτίριο κάπως εμφανίσιμο, πήγαν και έστησαν προκατ γραφεία και αστυνομικό γραφείο, σαν την μύγα μέσα στο γάλα! και τα παράτησαν και αυτά, (να υποθέσουμε ειναι από το 2014;) αυτά γίνονται όταν μπαίνουν σε θέσεις κάτι άξεστοι αντιπαθητικοί ούτε για γιδοβοσκοί δεν κάνουν που παριστάνουν τους πολιτισμένους και τους κάποιους,τι δουλειά έχουν προκατ γραφεία σε ένα παραδοσιακό χώρο που χαλάει όλη την αισθητική? Ελλαδιστάν στην κυριολεξία.....© AETOS NEWS

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Όταν έχεις 40 χρονιά απολίτιστους για βουλευτές αυτα συμβαίνουν

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications