Λιποθυμίες,κρίσεις πανικού και η θερμοκρασία στους 48 βαθμούς Κελσίου: Τρόμος για 214 τουρίστες σε πτήση στην Ζάκυνθο (βίντεο)
Λιποθυμίες,κρίσεις πανικού και η θερμοκρασία στους 48 βαθμούς Κελσίου: Τρόμος για 214 τουρίστες σε πτήση στην Ζάκυνθο (βίντεο)

Μια απίστευτη ταλαιπωρία που περιέλαμβανε λιποθυμίες, εμετούς, κρίσεις πανικού και υπερβολική ζέστη έζησαν την Κυριακή οι 214 επιβάτες πτήσης της Thomas Cook από τη Ζάκυνθο.

Ενώ η πτήση με προορισμό το αεροδρόμιο του Στάνστεντ ήταν προγραμματισμένη να απογειωθεί στις 2 μετά το μεσημέρι, το αεροπλάνο παρουσίασε κάποια βλάβη με αποτέλεσμα οι επιβάτες να υποχρεωθούν να μείνουν για 3 ώρες μέσα στο αεροσκάφος χωρίς air condition σε συνθήκες αφόρητης ζέστης καθώς η θερμοκρασία έφτασε μέχρι και τους 48 βαθμούς Κελσίου.

Οι εικόνες που κατέγραψαν οι επιβάτες μέσα από το αεροσκάφος είναι ενδεικτικές της κατάστασης που βίωσαν. Αρκετοί έχουν ανοίξει τις μπλούζες τους προκειμένου να δροσιστούν με άλλους να ψάχνουν απεγνωσμένα κάποια άλλη λύση.

Όπως καταγγέλλουν παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις στο πλήρωμα, οι απαντήσεις που έπαιρναν ήταν της λογικής ότι σε λίγα λεπτά απογειωνόμαστε.Τελικά μετά από τρεις ώρες δόθηκε το «πράσινο φως» να αποβιβαστούν καθώς διαπιστώθηκε ότι η πτήση δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Μετά την εξέλιξη αυτή ακολούθησε δεύτερος γύρος ταλαιπωρίας με αρκετούς επιβάτες να καταγγέλλουν ότι τα ξενοδοχεία στα οποία τους μετέφεραν ήταν σε άθλια κατάσταση ενώ φαγητό τους χορηγήθηκε μετά τις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun η Thomas Cook, η οποία τελικά πραγματοποίησε την πτήση το πρωί της Δευτέρας. ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία αναγνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε επιτρέψει νωρίτερα την αποβίβαση των επιβατών από το αεροσκάφος.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications