18 Ιουλ 2018

8χρονη δέχτηκε επίθεση από αετό στο Κιργιστάν (βίντεο)

8χρονη δέχτηκε επίθεση από αετό στο Κιργιστάν (βίντεο)

Τυχερή στάθηκε μια 8χρονη που της επιτέθηκε αετός σε φεστιβάλ στο Κιργιστάν. Σε βίντεο διακρίνεται το παιδί να εμφανίζεται ξαφνικά στο πεδίο, όπου πετάει ο χρυσαετός και αυτός αντί να κατευθυνθεί προς τον εκπαιδευτή του, επιτίθεται σε αυτό.

Εκπαιδευτές, που συμμετείχαν στο φεστιβάλ σπεύδουν να βοηθήσουν και να απελευθερώσουν το κοριτσάκι από τα νύχια του αετού, ο οποίος το έχει ρίξει στο έδαφος και το κρατάει εκεί. Μετά από λίγα λεπτά καταφέρνουν να το ελευθερώσουν. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε βαθιές γρατσουνιές στην πλάτη του.

«Εκπαιδεύω αυτό το πουλί 15 χρόνια. Έχουμε κερδίσει μετάλλιο σε αγώνες. Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιτέθηκε σε άνθρωπο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του αετού.

Και πρόσθεσε: «Το πουλί πετούσε από την άλλη πλευρά του πεδίου προς τα εμένα. Υποτίθεται ότι θα ερχόταν να καθίσει στο χέρι μου».Ωστόσο, όταν γίνεται αυτή η διαδικασία, δεν πρέπει να υπάρχουν μη εξουσιοδοτημένοι άνθρωποι στο σημείο. Όλοι όσοι παρευρίσκονταν είχαν ενημερωθεί να παραμείνουν στην ασφαλή περιοχή.

Όταν ο αετός πετούσε παρατήρησε το κορίτσι να περπατάει και πιθανώς σκέφτηκε ότι τον καλεί. Στη συνέχεια πέταξε προς την πλευρά του.Τα νύχια του είναι πολύ αιχμηρά, έριξε το παιδί κάτω και γρατζούνισε το κεφάλι και την πλάτη του. Αν ο αετός ήθελε να το σκοτώσει, θα το έκανε εύκολα. Ακόμα και ένας ενήλικας δεν θα μπορούσε να αντισταθεί. Σε αυτή την περίπτωση το πουλί απλά ήθελε να καθίσει πάνω στο κορίτσι».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

8χρονη δέχτηκε επίθεση από αετό στο Κιργιστάν (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications